Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΝΠΔΔ ΚέφαλοςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Χριστουγεννιάτικη δράση αλληλεγγύης από το ΝΠΔΔ Κέφαλος

Μία πολύ όμορφη δράση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΦΑΛΟΣ του Δήμου Λαυρεωτικής.

Εργαζόμενοι του ΝΠΔΔ ΚΕΦΑΛΟΣ και εθελοντές, επισκέφθηκαν όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ ΛΑΥΡΙΟΥ-ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΟΙΚΙΣΜΩΝ και παρέδωσαν ημερολόγια γλυκά και δώρα πόρτα-πόρτα, δίνοντας έναν γιορτινό τόνο στους ηλικιωμένους που λόγω της πανδημίας δεν μπορούν να επισκεφθούν τα ΚΑΠΗ.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΕΦΑΛΟΣ κύριος Κωνσταντίνος Λουκάς δήλωσε για αυτή την ενέργεια: Τις δύσκολες αυτές ημέρες που βιώνουμε, μας δίνεται η ευκαιρία να γιορτάσουμε αληθινά Χριστούγεννα! Αυτές τις γιορτές βοηθάμε τους μοναχικούς ανθρώπους, τους ηλικιωμένους και όσους έχουν την ανάγκη μας. Το προσωπικό του ΝΠΔΔ ΚΕΦΑΛΟΣ ανταποκρίθηκε για ακόμα μια φορά και μαζί με τους εθελοντές μας μοίρασαν χαρά και αισιοδοξία στα μέλη των ΚΑΠΗ. Τους ευχαριστούμε θερμά που όλο αυτό τον καιρό δηλώνουν το παρόν με υψηλό αίσθημα ευθύνης στις δράσεις αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε επίσης την εταιρεία RAYCAP για τη συμβολή της σε αυτή την εθελοντική δράση. Εκ μέρους του Δ.Σ. και του προσωπικού του ΝΠΔΔ ΚΕΦΑΛΟΣ ευχόμαστε καλές γιορτές και την καινούργια χρονιά να ξαναζήσουμε όλοι μαζί όμορφες στιγμές, με περισσότερο χαμόγελο και αισιοδοξία.’

Μια σκέψη για το “Χριστουγεννιάτικη δράση αλληλεγγύης από το ΝΠΔΔ Κέφαλος

  • Αδιαμβισβητητα μια πολυ καλη ενεργεια εκ μερους του δημου στους συμπολιτες μας (μητερες και πατερες μας) μεσα στις γιορτες.
    Ειναι σημαντικο να νιωθουν οτι καποιοι τους νοιαζονται και τους θυμουνται.
    Ελπιζω να πηραν ολοι κατι και να μην ξεχασατε κανεναν.
    Εγω επιμενω και θα το λεω συνεχως.
    Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ οπως εχουν κανει πολλοι δημοι.
    Για εμας δημαρχε κατι τετοιο γιατι ειναι δυσκολο;;
    Ο κυριος Μαρτινος ειμαι σιγουρος αλλα και αλλοι επιχειρηματιες της περιοχης θα στηριξουν εμπρακτα.
    Χρειαζεται μια συντονισμενη προσπαθεια δημαρχε ωστε οι ιδιωτες μαζι με τον δημο,την Περιφερεια και το Υπουργειο να βαλουν οτι μπορουν για να γινει αυτο πραξη.
    Εγιναν και αλλου Γηροκομεια με τον συνασπισμο αυτον.
    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΕΕΕΕΕΕ……
    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΕΕΕΕΕ
    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, (οπως σε αλλους δημους),ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΓΑΘΑ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ!!!!!ΔΗΜΑΡΧΕΕΕΕΕΕΕΕ.
    ΕΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΡΑΜΠΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕΕΕΕΕΕΕΕ
    Αυτα ειναι εργα κοινωνικης ευθυνης και προσφορας Δημαρχεεεεε και οχι οι τσαντες και 300 φωτογραφιες οσων υπαλληλων και αντιδημαρχων τις μοιραζουν καθε τοσο,που ποτε δεν καταλαβα γιατι το κανετε αυτο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.