Δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο το Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Λαυρίου

Είναι γεγονός, ότι όταν ενώνονται οι δυνάμεις όλων των ανθρώπων μπορούν να γίνουν μικρά και μεγάλα “θαύματα”. Με αφορμή τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων, αλλά και όλη τη χρονιά που πέρασε με ιδιαίτερες δυσκολίες, υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν και ενίσχυσαν με τον τρόπο τους τη φιλανθρωπική προσπάθεια του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Λαυρίου.

Οι πάσχοντες συνάνθρωποί μας, εδώ στην τοπική μας κοινωνία, είχαν και έχουν την ανάγκη, όλοι μας ανεξαιρέτως και με όποιον τρόπο να είμαστε δίπλα τους, ιδίως αυτή τη χρονιά που πέρασε με έντονες δυσκολίες και προβλήματα λόγω της πανδημίας.

Η τοπική μας Εκκλησία σε συνεργασία με φορείς και με ανθρώπους που θέλησαν να ανταποκριθούν στο φιλανθρωπικό “κάλεσμα” της Ενορίας όλη αυτή τη χρονιά και όλα αυτά τα χρόνια που πραγματοποιείται αυτή η προσπάθεια, επιτέλεσαν την εντολή του Κυρίου μας “…ἐφ᾿ ὅσον ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, ἐμοὶ ἐποιήσατε” Ματθ.(κε, 40) με κάθε τρόπο, με τρόφιμα, με ρουχισμό, με δωροεπιταγές, με κατ’ οίκον φροντίδα κ.ά. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φορείς και ιδιώτες που ανταποκρίθηκαν στο φιλανθρωπικό κάλεσμα της τοπική μας Εκκλησίας και ευχή όλων μας είναι η νέα χρονιά 2021 να είναι καλύτερη και με λιγότερα προβλήματα!

Ο Γεννηθείς Κύριός μας να ευλογεί τη ζωή όλων μας!

Εκ της γραμματείας του Ιερού Ναού

Αρέσει σε %d bloggers: