Ακίνητα : Επενδύσεις και έργα ανεβάζουν τις τιμές και στη Λαυρεωτική
Ανοσία επιδεικνύει η ελληνική κτηματαγορά στην πανδημία, με τις αξίες των ακινήτων σε κάποιες περιοχές όχι μόνο να παίζουν άμυνα απέναντι στον αόρατο εχθρό, αλλά τα στοιχεία πώλησης και ενοικίασης των κατοικιών να δείχνουν πως οι τιμές αυξάνονται, κυρίως, λόγω των έργων υποδομών.
Οι αναπλάσεις αναβαθμίζουν περιοχές που για χρόνια χαρακτηρίζονταν είτε «ξεχασμένες» είτε «υποβαθμισμένες» και ενδεικτικά παραδείγματα αυξητικής τάσης είναι οι συνοικίες σε Κορυδαλλό, Αιγάλεω, Πειραιά, Ελληνικό και οι περιοχές κοντά στη γραμμή 4 του μετρό, όπως το Γαλάτσι και ο λόφος της Κυψέλης. Δείκτης για την πορεία των τιμών πώλησης και ενοικίασης είναι επίσης οι μετακομίσεις εταιρειών σε τοποθεσίες εκτός κέντρου και οι επενδύσεις πολυεθνικών. Πέραν των περιοχών του Νομού Αττικής, η κτηματαγορά διατηρεί αντιστάσεις σε όλη την Ελλάδα, με τις τιμές πώλησης και ενοικίασης να παραμένουν σταθερές ή και με αυξήσεις, όπως στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη.
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ. Η απόφαση επένδυσης της Microsoft να εγκαταστήσει το σύμπλεγμα των τριών data centers στην περιοχή θα λειτουργήσει θετικά για την ευρύτερη περιοχή του λαυρεωτικού δήμου. Σύμφωνα με τον Θέμη Μπάκα, πρόεδρο του E-Real Estates – Πανελλαδικό Δίκτυο Κτηματομεσιτών, η επένδυση αυτή θα λειτουργήσει «διαφημιστικά» και στο άμεσο μέλλον αναμένουμε παρόμοιες ενέργειες και από άλλες εταιρείες. Η ανοικοδόμηση στην περιοχή θα συντελέσει στην αύξηση των αξιών των ακινήτων και στην προσέλκυση ενδιαφερομένων, διότι θα δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή, αλλά και λόγω του καλύτερου επιπέδου διαβίωσης. Το ζητούμενο μηνιαίο κόστος μίσθωσης κυμαίνεται από 4,3 έως 6,6 ευρώ/τ.μ. και οι ζητούμενες τιμές πώλησης διαμερισμάτων 70-110 τ.μ. άνω του 1ου ορόφου κυμαίνονται από 1.222 έως 1.644 ευρώ/τ.μ.
OI ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!!!
Μεχρι τις επομενες εκλογες θα σας παραμυθιαζει με MICROSOFT, UNESCO,MISKO KAI DISCO.
Ας μου απαντησει καποιος απο το 2003 που βγαινει ο Λουκας ΕΝΑ!! ΕΝΑ!! ΕΝΑ!! ΜΕΓΑΛΟ ΟΔΙΚΟ,ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ,ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ,ΛΙΜΕΝΙΚΟ,ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ,ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΙΚΟ,ΕΡΓΟ ΑΝΑΣΤΥΛΩΣΗΣ,ΔΕΔΕ,ΓΙΟΥΡΟΤΕΡΑ,ΚΑΠΕΡΩΝΗ,ΕΥΤΕΡΠΗ,ΣΠΙΤΙ ΠΟΝΤΙΩΝ,ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑΣ,ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ,ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΚΑΛΑ!!! ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΥΜΟΥ,ΣΤΟΩΝ,ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ!!!!! ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.