Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λαύριο : Τα «μωρά» του Σερέλη που τρελαίνουν κόσμο

Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά» είχε γράψει κάποτε η αμερικανίδα συγγραφέας Χέλεν Κέλερ, θέλοντας να μας υπενθυμίσει πως όταν οι άνθρωποι συνεργάζονται μπορούν να πετύχουν πολλά.

Έτσι και το Λαύριο.

Έμεινε στην Α’1 και ευτυχώς για όλους εμάς μπορούμε και το απολαμβάνουμε. Τι κι αν ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν με ρεκόρ 0-3. Ο Χρήστος Σερέλης αποφάσισε να αλλάξει κάποιους παίκτες και πια όλα είχαν πάρει το δρόμο τους. Το κοντέρ πλέον γράφει 8 νίκες και συνεχίζει…

Ένα νεανικό σύνολο με παιδιά που ουσιαστικά δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη, ερχόμενα κατευθείαν από το Κολέγιο. Μόνο ο Γκλεν Κόζι, που είναι και πιο έμπειρος το έχει κάνει.

Απίστευτη ενέργεια, ατελείωτα πάνω-κάτω και μεγάλη αθλητικότητα συνθέτουν τα συστατικά της επιτυχίας. Ένα σύνολο που το μάτι… χορταίνει να βλέπει και δεν κουράζει ποτέ.

Ο ηγέτης της ομάδας, Βασίλης Μουράτος, δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα πως το επόμενο ματς για το Λαύριο είναι η… επόμενη προπόνηση! Πράγμα που δείχνει τι κλίμα υπάρχει και πως οι παίκτες αντιλαμβάνονται την κατάσταση.

Όλα αυτά φυσικά δεν είναι κανενός άλλου έργο παρά του Χρήστου Σερέλη. Μια ζωή στον οργανισμό ξέρει και την κάθε σπιθαμή. Τη φιλοσοφία, τη νοοτροπία και το πνεύμα του συλλόγου.

Κατάφερε να φτιάξει μια ομάδα που, μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά βάζει το «εγώ» κάτω από το «εμείς». Παίζοντας θελκτικό μπάσκετ και θυμίζοντας μας πως όταν συνεργάζεσαι και δουλεύεις μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά. Και το Λαύριο είναι έτοιμο να πάει ακόμα ψηλότερα.

https://www.to10.gr
%d