Σε λιτό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ενοριακής Φιλοπτώχου Αδελφότητας του Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Ανδρέα Λαυρίου

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ενοριακής Φιλοπτώχου Αδελφότητας του Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Ανδρέα Λαυρίου σε λιτό κλίμα λόγω της πανδημίας.

Σε μια κρίσιμη και δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο, η τοπική Εκκλησία και η Ενοριακή Φιλόπτωχος Αδελφότητα με τις κυρίες και όλους τους εθελοντές του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας, κάνοντας τον απολογισμό του περασμένου έτους 2020 και συνεχίζοντας τη φιλανθρωπική προσπάθεια το νέο έτος 2021, κάλεσε και καλεί όλους τους συμπολίτες μας να είναι αρωγοί και εκφράζει σε όλους θερμές ευχαριστίες. Είναι ένα έργο της τοπικής μας Εκκλησίας, όλων των συμπολιτών μας, το οποίο δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τη συμβολή όλων.

Κατά την περίοδο των εορτών, αλλά και όλα αυτά τα χρόνια οι εμπερίστατοι συνάνθρωποί μας, οι μοναχικοί και οι πολύτεκνες και υπέρ πολύτεκνες οικογένειες της πόλεώς μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με τα “Γεύματα Αγάπης”, με Δέματα Αγάπης κατ’ οίκον και με οικονομικά βοηθήματα, με τις όποιες δυνατότητες και με την ανιδιοτελή προσφορά όλων των εθελοντών του Πνευματικού Κέντρου, στηρίζονται και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις σημερινές προκλήσεις και δυσκολίες της καθημερινότητας. Ο Θεός να ευλογεί τη ζωή όλων μας και να προσπαθήσουμε να είμαστε πάντα δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας με όποιον τρόπο εμείς διαθέτουμε!

Καλή και Ευλογημένη Χρονιά σε όλους!

Εκ της γραμματείας του Ιερού Ναού

 

Αρέσει σε %d bloggers: