Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σερέλης: «Είπα στα παιδιά ότι σήμερα θα κερδίσουμε από την άμυνα μας»

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ δήλωσε πως η το θετικό αποτέλεσμα ήρθε σήμερα από την άμυνα, αλλά και τόνισε πως η ψυχολογία έπαιξε μεγάλο ρόλο.

Το Λαύριο παρουσιάστηκε ψύχραιμο στα κρίσιμα λεπτά του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και επικράτησε με 84-77.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης δήλωσε η άμυνα έπαιξε μεγάλο ρόλο στη νίκη, αλλά και πως η ομάδα του πρέπει να διαχειριστεί τις συνεχόμενες νίκες που πετυχαίνει στο πρωτάθλημα και να διατηρήσει τις θετικές εμφανίσεις. 

Δείτε τις δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη:

Αρχικά σχολίασε: 

«Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που πρέπει να διαχειριστούμε τα προηγούμενα θετικά αποτελέσματα. Αυτή η ομάδα δεν χτίστηκε για να είναι φαβορί στα παιχνίδια άρα τα παιδιά πρέπει να διαχειριστούν και αυτό δηλαδή να είναι πάνω στο παιχνίδι και να το ελέγχουν και ακόμα αν κάτι δεν πάει καλά».

Για το αν τους επηρέασε η ήττα από τον Προμηθέα είπε:

«Είδαμε ότι για άλλη μια φορά το παιχνίδι τελειώνει στο 40. Μας πείραξε η ήττα αλλά δεν την αφήσαμε να μας επηρεάσει. Είπα στα παιδιά ότι σήμερα θα κερδίσουμε από την άμυνα μας».

Για το αν στο τέλος τις αποφάσεις τις παίρνει ο προπονητής ή οι παίκτες δήλωσε: 

«Οι προπονητές δίνουν τις κατευθύνσεις αλλά πάντα και παντού ο παίκτης είναι ο πρωταγωνιστής. Σήμερα το ματς κρίθηκε στην επιθετική μας άμυνα. Όταν πέρασε ο ΠΑΟΚ δεν αντιδράσαμε σαν μικρή ομάδα».

Για το αν τους «ζαλίζουν» όλα τα καλά σχόλια που ακούγονται για το Λαύριο τόνισε: 

«Νομίζω όπως δείχνουν τα παιδιά δεν τους ζαλίζουν απλά σίγουρα η διαχείριση μιας τέτοιας φόρμας δεν είναι κάτι για το οποίο χτίστηκε η ομάδα. Συνεχίζουμε έτσι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα πιστεύω».

https://www.basketblog.gr
Αρέσει σε %d bloggers: