Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ένσταση ο Αρης για το ματς με το Λαύριο

Είχε και τρίτο μέρος ο αγώνας του Άρη με το Λαύριο για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, καθώς οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν μέσω του Σταύρου Ελληνιάδη να κατατεθεί ένσταση για εκπρόθεσμο τρίποντο του Πέτρου Γερομιχαλού στα μέσα της τρίτης περιόδου.

Ο παίκτης του Λαυρίου εκτέλεσε με την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης να δείχνει πως η μπάλα δεν είχε φύγει από τα χέρια του όταν το 24άρι είχε μηδενίσει, οι διαιτητές Αναστόπουλος, Συμεωνίδης, Ανδρικόπουλος δεν είδαν το replay και μέτρησαν το καλάθι με αποτέλεσμα να γραφτεί στο 24′ το 47-57 μέσα σε αποδοκιμασίες από τους λίγους που βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο.

https://www.sport24.gr

«Οι διαιτητές ήταν σίγουροι πως το καλάθι μετρούσε κανονικά, το είδα στο βίντεο και είναι… αρκετά εκπρόθεσμο. Οι διαιτητές είπαν επειδή ήταν σίγουροι και επειδή δεν ήταν στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα,  δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το δούμε και τόνισαν πως ήταν το σωστό σφύριγμα και στις δύο φάσεις. Υπήρχαν πολλές φάσεις. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αίσθηση και κριτήρια και βλέπει διαφορετικά τις φάσεις. Είχα διαφορετική εικόνα από τους διαιτητές και μου έλεγαν ότι κάνω λάθος. Τι να πεις…».

https://www.sdna.gr
%d