«Ο Ζαβλανός δικαίωσε τους διαιτητές στο Λαύριο- ΑΕΚ»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση παρουσιάζει την Τρίτη (16/2) η ιστοσελίδα grizoilikoi.blogspot.com. Που ειδικεύεται σε θέματα διαιτησίας στο μπάσκετ. Κι αναφέρει ότι οι διαιτητές του αγώνα του Λαυρίου με την ΑΕΚ ουσιαστικά… δικαιώθηκαν!

Ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στο Λαύριο και την ΑΕΚ την Τετάρτη (10/2) προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Και πολλή φασαρία! Μάλιστα οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξέφρασαν τα παράπονά τους με πολύ έντονο τρόπο. Όπως για παράδειγμα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό. Αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου ο οποίος μετά τις δηλώσεις του προέδρου προχώρησε σε μια ιδιαίτερα ακραία αντίδραση. Με μια ανάρτηση στα social media της οποίας το περιεχόμενο δεν τιμά ούτε τον ίδιο ούτε φυσικά τη μεγάλη ομάδα που υπηρετεί.

Αυτά όμως είναι άλλα θέματα. Τα έχουμε συζητήσει και δεν έχει νόημα να τα διαιωνίζουμε. Σημασία έχει ότι η παραπάνω ιστοσελίδα, που έχει αρκετές αποκαλύψεις σε θέματα διαιτητών, αναφέρει ουσιαστικά ότι ο Νίκος Ζαβλανός δε δικαιώνει την ΑΕΚ. Το αντίθετο.

Ας δούμε τι γράφει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ:

«Οριστικό: Ο Νίκος Ζαβλανός δικαίωσε τους Πουρσανίδη, Σώμο, Ανδρικόπουλο!!! (πως τους αξιολόγησε…)»

Και μετά τον τίτλο, ακολουθεί το πιο ενδιαφέρον κομμάτι:

«Είναι οριστικό: Ο Νίκος Ζαβλανός δικαίωσε τους Γιώργο Πουρσανίδη, Νίκο Σώμο και Γιώργο Ανδρικόπουλο… αναφορικά με την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με το Λαύριο. Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των διαιτητών της Basket League (part One), ο άτυπος παρατηρητής του αγώνα Λαύριο – ΑΕΚ ανέφερε μπροστά σε όλους ότι οι διαιτησίες πήγαν εξαιρετικά…

Μίλησε βέβαια, γενικώς για τις τελευταίες διαιτησίες και όχι ειδικά για τους διαιτητές Πουρσανίδη, Σώμο, Ανδρικόπουλο. Όμως, ουσιαστικά τους δικαιώνει και ξεκαθαρίζει ότι όλα πήγαν καλά στο παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδας. Την παρατήρηση αναμένεται να ανακοινώσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και στα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ… »

https://www.sportime.gr

Αρέσει σε %d bloggers: