Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
Lavriaki.gr
Όμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα ήθελε να ενημερώσει για την επιλογή του Ομίλου, μετά από αίτηση και υποβολή πρότασης, να συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS plus με θέμα «Σωματεία ΤΕΝΙΣ για διπλή καριέρα».

Με τις κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε συνεργασία με τους SPORT CLUB DEMA (Βουλγαρία), Sport Club As Club Politehnica (Ρουμανία), Tennisclub Bludenz (Αυστρία), Goce Delcev University in Stip (Βόρεια Μακεδονία), θα εκπονηθεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε ταλαντούχους αθλητές του τένις και ταλαντούχους προπονητές.

25 σύλλογοι τένις της ΕΕ σε χώρες εταίρους, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν χρήση ενός μοναδικού πιλοτικού προγράμματος κατάρτισης / εκπαίδευσης, με προσιτό και γρήγορο τρόπο. Στόχος του προγράμματος η ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσα και μέσω του αθλητισμού, προκειμένου να εκπαιδευτούν για να αναζητήσουν ισορροπία στη ζωή και την προσωπική τους ανάπτυξη, καθώς και να στοχεύσουν τις μελλοντικές τους επιλογές.

Εξοπλισμένοι με χρήσιμες δεξιότητες ζωής θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν την κορυφαία αθλητική νοοτροπία τους στο χώρο εργασίας και να τη μεταδώσουν σε άλλους. Πρώτη συνάντηση των συμμετεχόντων, SPORT CLUB DEMA στη Σόφια της Βουλγαρίας 19-21 Μαρτίου, όπου οι εκπρόσωποι του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου, θα συζητήσουν τις επιχειρησιακές δραστηριότητες του προγράμματος, τον κατάλληλο επιχειρησιακό σχεδιασμό όλων των δραστηριοτήτων του έργου και τη σωστή επικοινωνία τους με την κοινότητα και τα ενδιαφερόμενα μέρη.