Λαύριο: Αυτοπεποίθηση στα ουράνια!

Μετά το πρώτο σερί (8/8) το Λαύριο έχει αρχίσει και χτίζει και δεύτερο (5/5) και μάλιστα το εντυπωσιακό είναι ότι προσαρμόζεται σε όλες τις περιστάσεις.

Προσέξτε: Το Λαύριο μέσα σε διάστημα 7 ημερών έχει νικήσει τρεις αγώνες. Πρώτα τον Ιωνικό με 89-88 στο κλειστό του «Πλάτωνα». Μετά τον Κολοσσό εντός έδρας στην παράταση με 83-77. Και στο τέλος το Περιστέρι εντός έδρας με 88-71.

Κατ’ αρχήν θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι για μια ομάδα όπως το Λαύριο δεν είναι καθόλου απλό τίποτα από τα ακόλουθα: Πρώτον να έχει σερί 8/8 και 5/5. Δεύτερον να έχει 13 νίκες σε 14 αγώνες και 13 σε 17 συνολικά. Τρίτον να νικά τρεις φορές σε διάστημα επτά ημερών.

Με τον Κολοσσό για παράδειγμα, η ομάδα του Σερέλη τα βρήκε σκούρα. Ο Κάρτερ έστειλε τον αγώνα στην παράταση (11’’ πριν το τέλος) και στη συνέχεια ο ίδιος «καθάρισε» στο έξτρα πεντάλεπτο.

Στον αγώνα που προηγήθηκε με τον Ιωνικό, το σκορ ήταν 87-87 ένα λεπτό πριν το τέλος. Πάλι βρήκε το δρόμο προς την επιτυχία.

Με το Περιστέρι, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 60-57 ενώ απέμεναν 2’32’’ για το τέλος της 3ης περιόδου. Στα τελευταία 12’32’’ οι παίκτες του Λαυρίου είχαν 9/14 τρίποντα κι έκαναν επιμέρους σκορ 31-11!!! Δεν είναι τρομερό;

Και φυσικά αναφερόμαστε σε μια ομάδα η οποία έχει καταφέρει φέτος να νικήσει:

Δύο φορές το Περιστέρι και τον Άρη στην Basket League. Κι άλλες τόσες στην ΑΕΚ, μόνο που η μία ήταν για το Κύπελλο. Όπου η ομάδα του Σερέλη βρίσκεται στον ημιτελικό και περιμένει τον Παναθηναϊκό.

Μια φορά τον Παναθηναϊκό, βάζοντάς του μάλιστα 92 πόντους και με διαφορά στους δέκα! Με τον Προμηθέα έχει 1-1 αλλά έχασε τον αγώνα στην Πάτρα με… τρομερό τρόπο. Κι αυτό γιατί ήταν μπροστά στο σκορ με 86-79 και 97 δευτερόλεπτα ν΄απομένουν για το τέλος. Τελικά ο Προμηθέας επικράτησε 90-88/

Μια φορά τον ΠΑΟΚ ενώ με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί δε θα υπάρξει ομάδα που θα έχει νικήσει φέτος 2 φορές το Λαύριο! Θα μπορούσε να το έχει κάνει ο Ιωνικός, η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής που έχει νικήσει στην έδρα του Λαυρίου…

https://www.sportime.gr

Αρέσει σε %d bloggers: