Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μουράτος: «Το Λαύριο στοχεύει ψηλά» (vid)

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε αναλυτικά: 

Για την προσωπική δουλειά που κάνει τα καλοκαίρια για να βελτιωθεί: «Νομίζω ότι η αθλητικότητα είναι από τα σημαντικότερα πράγματα έτσι όπως πάει το μπάσκετ με την πάροδο των χρόνων και έχω επενδύσει πολύ σε αυτό το κομμάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλοι τομείς όπως η τεχνική, η έκρηξη και το πρώτο βήμα που χρήζουν βελτίωσης».

Για το Λαύριο και την παρουσία του σε αυτό: «Για μένα είναι μια ιδανική χρονιά που συνδυάζεται με την πρόοδο και την επιτυχία της ομάδας, γιατί κακά τα ψέματα, αν δεν πήγαινε καλά η χρονιά, δε θα φαινόμουν και εγώ όσο φαίνομαι τώρα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και όσον αφορά στο προσωπικό κομμάτι και γιατί η ομάδα βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία».

Για το αν υπάρχει… πρέπει: «Θα διαφωνήσω για το ότι δεν έχουμε “πρέπει”, διότι μόνοι μας έχουμε δημιουργήσει προσδοκίες τόσο για τους εαυτούς μας, όσο και για το σύλλογο και όταν έχουμε μια επιτυχημένη πορεία και από πλευράς απόδοσης και από πλευράς αριθμών, τότε από μόνοι μας βάζουμε το “πρέπει” για τον ευατό μας. Αποτελούμαστε από ένα σύνολο πολύ νεαρής ηλικίας, όλα τα παιδιά είναι διψασμένα για διάκριση και εμείς μαζί με τους προπονητές είμαστε εκείνοι που βάζουμε τα “πρέπει” κάθε αγωνιστική. Όταν έχεις δουλέψει τόσο πολύ όλη τη χρονιά και είσαι στην πρώτη-δεύτερη θέση θέλεις στο τέλος να το καπαρωθείς αυτό. Η πίεση που υπάρχει και το άγχος είναι για το καλύτερο, λειτουργεί δημιουργικά για εμάς».

Για το αν στοχεύουν στους τελικούς: «Δε θα κρυφτούμε, τώρα που και η κανονική διάρκεια πλησιάζει προς το τέλος της. Η ομάδα στοχεύει πάρα πολύ ψηλά, βέβαια ξέρουμε ότι τα πλέι οφ είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Βέβαια βάζουμε ψηλά τον πήχη με βάσει την απόδοσή μας και το πόσο σταθεροί είμαστε όλη τη χρονιά».

Για τη συμμετοχή του με την Εθνική στο “παράθυρο”: «Δουλεύω καθημερινά για αυτό το πράγμα. Θέλω να καθιερωθώ στην Εθνική και το έχω ξανατονίσει. Θεωρώ ότι είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να βιώσει ένας αθλητής και ελπίζω να αποτελέσω ενεργό μέλος της και τα επόμενα χρόνια».

https://www.sdna.gr
Αρέσει σε %d bloggers: