Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σερέλης: «Δεν έχω λόγια πλέον για αυτά τα παιδιά»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Χρήστος Σερέλης μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Το Λαύριο έφυγε με τεράστιο διπλό από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας 97-94 της ΑΕΚ στην παράταση, φτάνοντας έτσι τις τρεις νίκες φέτος κόντρα στην «Ένωση» σε ισάριθμα παιχνίδια.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του αλλά και το αποτέλεσμα, δίνοντας τα εύσημα στους παίκτες του για τα όσα έχουν πετύχει μέχρι τώρα στη σεζόν, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν έχει λόγια για αυτά τα παιδιά!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι που μας αρέσει και μας βολεύει. Θέλαμε να δείξουμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο παρότι η ΑΕΚ έλεγχε το ρυθμό του αγώνα στην αρχή του ματς. Είπαμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο πρέπει να τρέξουμε περισσότερο. Δεν έχω λόγια πλέον για αυτά τα παιδιά. Είναι τέσσερις μήνες που δουλεύουμε πολύ σκληρά».
Για τη νοοτροπία του Λαυρίου: «Δεν είναι θέμα να αρνηθούμε να χάσουμε. Κάνουμε τεράστια δουλειά στην προπόνηση. Τα παιδιά πιστεύουν ο ένας στον άλλον. Είναι η τρίτη φορά που κερδίζουμε την ΑΕΚ φέτος, έχουμε κερδίσει και τον Παναθηναϊκό και ούτε μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τέτοια αποτελέσματα».

Για τους στόχους του Λαυρίου: «Δεν υπάρχει θέμα στόχων για εμάς. Προσπαθούμε σε κάθε ματς να δείχνουμε καλή εικόνα. Ήδη είμαστε ικανοποιημένοι. Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας. Είμαστε το Λαύριο. Κάθε χρόνο ξεκινάμε για να σωθούμε και μετά , ό,τι έρθει. Ακόμα κι αν χάναμε σήμερα, η εικόνα μας ήταν αυτή που θέλαμε να δείξουμε στο μπασκετικό κόσμο».

https://www.sport-fm.gr