Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Χειροπέδες στο «βαποράκι» από την Κερατέα

Μια σημαντική επιτυχία στην καθημερινή μάχη που δίνουν για την προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών και την αντιμετώπιση του εγκλήματος είχαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας.

Συγκεκριμένα, ύστερα από πληροφορίες που είχαν λάβει, προχώρησαν στην παρακολούθηση ενός ατόμου, Έλληνα, ο οποίος προέβαινε σε εμπόριο χασίς.

Αμέσως άρχισε η παρακολούθησή του ενώ στο μικροσκόπιο των αστυνομικών τέθηκε και το σπίτι του στην Κερατέα με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί η εγκληματική δραστηριότητά του.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος αντικειμένων που αποδεικνύουν την εγκληματική δράση που σχετιζόταν με το εμπόριο ινδικής κάνναβης.

Όπως ήταν φυσικό το «βαποράκι» συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου ομολόγησε τον τρόπο με τον οποίο δρούσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «για άλλη μία φορά οι συνάδελφοί μας στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατέας επέδειξαν ζήλο, επαγγελματισμό και αυταπάρνηση προσφέροντας τα μέγιστα στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχιστούν».

http://www.notioanatolika.gr