Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λαυρίου: Καταδικάζουμε την προσπάθεια αλλαγής του Π.Ε.Σ.Δ.Α. Αττικής

Όπως πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο, η διοίκηση Πατουλη επιχειρεί να αλλάξει τον Περιφερειακό Σχεδιασμό διαχείρισης των απορριμμάτων.

Θα σημειώσουμε ότι ο ΠΕ. Σ. Δ.Α είχε διαμορφωθεί από την απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, με τρόπο που σεβεται το περιβάλλον και τις απόψεις όλων των κατοίκων της Αττικής.

Η Αττική έχει έναν σύγχρονο, περιβάλλοντικα ορθό και δίκαια κατανεμημένο ΠΕ. Σ. Δ. Α. Αυτό έρχεται δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, να ανατρέψει η διοίκηση Πατουλη. Ο νέος σχεδιασμός με τις ασάφειες , αφήνει “κερκοπορτες” για δημιουργία “Φαραώνικών” εγκαταστάσεων, που δεν επιθυμούν οι κάτοικοι της Αττικής, αλλά εξυπηρετούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα. Στον τόπο μας, έχουμε δώσει μεγάλους αγώνες για την σωστή και δίκαιη διαχείριση των απορριμμάτων με αποκορύφωμα τις 128 ημέρες εισβολής και κατοχής στην Κερατέα το 2010.

Ο αγώνας δικαιώθηκε δικαστικά,άλλα και πολιτικά από την διοίκηση της κ. Ρενας Δουρου.

Δεν θα ανεχθούμε πισωγυρίσματα. Ελπίζουμε οι  υποστηρικτές του κ.Πατούλη στην Λαυρεωτική ,να τον αποτρέψουν από το “έγκλημα” που επιχειρεί κατά του τόπου.

Σε αντίθετη περίπτωση είναι υπεύθυνοι, όσο και αυτός.

O.M. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ

Μια σκέψη για το “Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λαυρίου: Καταδικάζουμε την προσπάθεια αλλαγής του Π.Ε.Σ.Δ.Α. Αττικής

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

%d