ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ: Στο Δημοτικό Συμβούλιο η συζήτηση για το νέο σχεδιασμό διαχείρισης Αποβλήτων της Αττικής

Ενόψει του νέου Σχεδιασμού Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων της Αττικής (ΠΕΣΔΑ) που έχει εκπονήσει η Περιφέρεια Αττικής και της παρουσίασης αυτού από τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Πατούλη στους Δημάρχους της Αττικής,

καθώς και της εξειδικευμένης παρουσίασης στους Δημάρχους της Νοτιοανατολικής Αττικής της πρότασης για χωροθέτηση Πάρκου Κυκλικής Οικονομίας στο Νότιο – Ανατολικό τομέα της Αττικής, στο οποίο Πάρκο περιλαμβάνονται εργοστάσιο Μηχανικής Επεξεργασίας Σύμμεικτων Απορριμμάτων, Εργοστάσιο Βιοαποβλήτων και Εργοστάσιο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών, ζητήσαμε από τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κ. Δ. Λουκά, ο οποίος συμμετείχε στις παρουσιάσεις του νέου Σχεδίου, να ενημερώσει θεσμικά, ως οφείλει, το Δημοτικό Συμβούλιο για τα επικείμενα σχέδια της Περιφέρειας που αφορούν την πολύπαθη περιοχή μας.

Κατόπιν αυτού, θα συζητηθεί ο νέος ΠΕΣΔΑ της Περιφέρειας στο Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 και ώρα 7 μ.μ..

Επειδή λόγω της πανδημίας εδώ και ένα χρόνο τα Δημοτικά Συμβούλια διενεργούνται με τηλεδιάσκεψη, το συγκεκριμένο Δ.Σ. θα μεταδοθεί ζωντανά από την Ιστοσελίδα ΠΑΡΑΚΤΙΟΣ https://paraktios.gr, προκειμένου να καταστεί δυνατόν να το παρακολουθήσουν όσοι πολίτες το επιθυμούν, ώστε να έχουν πλήρη ενημέρωση των όσων θα συζητηθούν για το θέμα αυτό.

Ακούμε, ενημερωνόμαστε και είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα, αν χρειαστεί, για να αποτρέψουμε νέα πιθανά σχέδια που θα υποβαθμίσουν το περιβάλλον που ζούμε και την ποιότητα της ζωής μας.

Αρέσει σε %d bloggers: