Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαυρεωτικήΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Διασυλλογικό: Έγκριση Πολεοδομικής Μελέτης “Πανόραμα-Αγία Μαρίνα” από ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ.

Τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, η επικείμενη Ανάσταση του Θεανθρώπου μας φέρνει τη χαρμόσυνη είδηση που περιμέναμε με ανυπομονησία εδώ και 18 χρόνια!

Την Παρασκευή 23/04/2021 στη συνεδρίαση του ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ. (Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων) εγκρίθηκε ομόφωνα η πολεοδομική μελέτη ‘ΠΑΝΟΡΑΜΑ-ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ’ και άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για την υποβολή της στο Συμβούλιο Επικρατείας για την έκδοση προεδρικού διατάγματος (Φ.Ε.Κ.).

Είμαστε σε αναμονή για την επιτυχή κατάληξη και της πολεοδομικής μελέτης ‘ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ-ΤΣΟΝΙΜΑ-ΤΡΕΧΑΝΤΙΕΡΑ’ η οποία έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται στο ‘κατώφλι’ του ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ. για έγκριση.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο μελέτες εξελίχθηκαν υπό το καθεστώς της αυτοχρηματοδότησης από τους ιδιοκτήτες γης και έχουν στην πορεία τους στηριχθεί χρηματοδοτικά από την περιφέρεια Αττικής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις διοικήσεις του Δήμου μας (τέως Κερατέας και νυν Λαυρεωτικής) για την έναρξη και ομαλή πορεία των μελετών ένταξης και ειδικότερα τον νυν Δήμαρχο κ. Δημήτρη Λουκά, που εστίασε και έθεσε σε προτεραιότητα την ολοκλήρωση των πολεοδομικών σχεδίων.

Αναμένουμε από τη Δημοτική Αρχή τη στήριξη και προώθηση των πολεοδομικών μελετών και των άλλων παραλιακών οικισμών του Δήμου μας (Βρωμοπούσι, Πόρτο Εννιά, Βγέθι κ.α.).

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας
Πρόεδρος- Νικηφόρος Φρατζέσκος,
Αντιπρόεδρος-Θεμιστοκλής Μακαντάσης,
Γραμματέας-Στέλιος Γρηγοράκος,
Μέλη- Αθανάσιος Αντωνιάδης, Νίκος Αξιώτης, Σπύρος Ιορδανίδης,
Γιώργος Κερένης, Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Ταράσης

Μια σκέψη για το “Διασυλλογικό: Έγκριση Πολεοδομικής Μελέτης “Πανόραμα-Αγία Μαρίνα” από ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ.

  • Η Κερατεα τα τελευταια 20 χρονια εχει βαλει σε ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΡΥΜΟΤΟΜΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ.
    Το Λαυριο απο το 1970!!!!!!! απο το 1970!!!! ΑΠΟ ΤΟ 1970!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΥΜΟΤΟΜΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ!!!! ΚΑΜΙΑ!!!! ΚΑΜΙΑ!!!! ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΡΑΙΝΑ.
    ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΙΖΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ.
    Τοσο [μπροστα] εβλεπαν και βλεπουν οι ανθρωποι αυτοι.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.