Σερέλης: «Μεγάλο μας επίτευγμα ο τρόπος που μας αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός»

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στον σεβασμό που δέχεται η ομάδα του από τον Παναθηναϊκό, ενώ -και παρά τη διαφορά- ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Λαυρίου στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε μετά το τέλος του ημιτελικού:

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την ομάδα μου σήμερα. Η διαφορά δεν λέει τίποτα για μένα. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός μας αντιμετώπισε γι’ άλλη μια φορά ως διεκδικήτρια και ήταν σοβαρός και στα 40 λεπτά. Πίεζε πολύ στην άμυνα. Έχει βελτιώσει την αμυντική του συμπεριφορά σε μεγάλο ποσοστό. Τόσο την ατομική, όσο και την ομάδα.

Είμαι ικανοποιημένος και από την αντίδραση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μειώσουμε στους 11 πόντους. Δεν ήταν εύκολο να μειώσουμε περισσότερο. Κάναμε 2-3 λάθη τα οποία ήταν πόντοι για τον Παναθηναϊκό και έτσι ανέβηκε και πάλι η διαφορά στο σκορ. Με εξαίρεση κάποια αμυντικά ριμπάουντ που χάσαμε με αποτέλεσμα να δεχθούμε πόντους ύστερα από δεύτερες και τρίτες επιθέσεις είμαι ικανοποιημένος. Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που δίκαια βρέθηκε σε αυτό το σημείο στον θεσμό του Κυπέλλου».

Για το αν το ευχαριστήθηκαν: «Προφανώς και το ευχαριστηθήκαμε. Και ήταν κάτι που μπορούσε να φανεί και στο γήπεδο. Τα παιδιά που δεν γνωρίζουν το πρωτάθλημα, δεν μπορούν να το καταλάβουν. Το μεγαλύτερο επίτευγμα για μας είναι ο τρόπος με τον οποίο μας αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός. Μακάρι οι κληρώσεις να ήταν διαφορετικές και να βρισκόμασταν στον τελικό»

https://www.gazzetta.gr

Αρέσει σε %d bloggers: