Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λαύριο: Κέρδος διπλάσιο από το μπάτζετ του

Ο Χρήστος Σερέλης αποκάλυψε on camera ότι το Λαύριο είχε μπάτζετ 305 χιλιάδες ευρώ κατά τη σεζόν 2020-2021, ούτε ένα σεντ λιγότερο ή περισσότερο.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι το Λαύριο «κέρδισε» δύο φορές το μπάτζετ του με την πρόκριση στον τελικό. Όταν επικυρωθεί κι αφού τελειώσουμε με τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ και του ΑΣΕΑΔ (πιθανότατα). Ελπίζουμε σύντομα… Γιατί δεν υπάρχει πολυτέλεια χρόνου.

Κι αυτό γιατί από την κεντρικοποίηση των τηλεοπτικών που ισχύει από του χρόνου, ο δεύτερος της φετινής σεζόν θα βάλει στο ταμείο του 540 χιλιάδες ευρώ! Δηλαδή 235 χιλιάδες ευρώ περισσότερα απ’ όσο ήταν το φετινό μπάτζετ του Λαυρίου. Αν η ομάδα του Χρήστου Σερέλη κάνει το «μπαμ» και τη μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών τότε θα πάρει 760 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή 455 χιλιάδες περισσότερα από τη φετινή σεζόν. Εφόσον αναδειχθούν πρωταθλητές όλα αυτά.

Αν συνυπολογίσουμε και τις 600 χιλιάδες ευρώ που θα έχει κάθε ομάδα από τα τυχερά παίγνια, τότε γίνεται αντιληπτό ότι το Λαύριο έχει μια πολύ καλή αφετηρία για τη νέα σεζόν. Όπου μάλιστα θα λάβει μέρος και σε όμιλο στην Κανονική Περίοδο του Basketball Champions League.

Βεβαίως μετά την εκπληκτική φετινή σεζόν το Λαύριο θα έχει να διαχειριστεί και τις υπεραξίες που δημιούργησε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ακριβότερος ξένος του κοστίζει 22 χιλιάδες (!!!) και πλέον του χρόνου θα περάσουμε σε άλλα δεδομένα. Όπως επίσης και ο Βασίλης Μουράτος. Που έχει κάνει εκπληκτική σεζόν, έχει αυξημένες μετοχές στο χρηματιστήριο.

Αυτό θα κληθούν να το αντιμετωπίσουν όταν έρθει η ώρα. Διότι η «μαγική σεζόν» ακόμα δεν έχει τελειώσει.

https://www.sportime.gr