Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λαύριο: Θέλει να κρατήσει Μουράτο-Γερομιχαλό, δηλώνει το ΣΕΦ για BCL!

Από τον ελληνικό κορμό ξεκινάει ο σχεδιασμός του Λαυρίου για τη νέα σεζόν και το πρώτο πράγμα που θα κάνουν σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports, είναι να ανανεώσουν τα συμβόλαια του Βασίλη Μουράτου και του Πέτρου Γερομιχαλού.

Οι δυο Έλληνες αποτέλεσαν βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας της ομάδας της Λαυρεωτικής και η διοίκηση θέλει να ξεκινήσει από εκείνους την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χρήστος Σερέλης θέλει να διατηρηθούν στο έμψυχο δυναμικό του Λαυρίου Μουράτος και Γερομιχαλός και από κει και πέρα, θα πέσουν στο τραπέζι τα ζητήματα των υπολοίπων παικτών από τον ελληνικό κορμό και εν συνεχεία θα γίνουν διαπραγματεύσεις, σε ότι αφορά τους ξένους.

Έδρα το ΣΕΦ για το Basketball Champions League

Το στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» θα δηλώσει ως έδρα το Λαύριο, σύμφωνα με πληροφορίες, για να συμμετάσχει στο Basketball Champions League.

Η διοργάνωση έχει βάλει αυστηρά κριτήρια για την συμμετοχή στην διοργάνωση σε όλες τις ομάδες και το ΣΕΦ είναι ένα από τα γήπεδα που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του BCL.

https://www.onsports.gr
Αρέσει σε %d bloggers: