Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΣούνιοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

MasterChef: Ρομαντζάδα στο Σούνιο για Ανούς και Διονύση

Ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν είναι το ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο φετινό  MasterChef, ενώ μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής οι δυο τους είναι επίσημα μαζί.

Μετά την Ελαφόνησο, το ζευγάρι πήγε στο Σούνιο και έβγαλαν μία ρομαντική φωτογραφία με φόντο τον ναό του Ποσειδώνα, στην οποία τους βλέπουμε να κοιτά ο ένας τον άλλον στα μάτια.

Ο Διονύσης Σαρακίνης ανέβασε στο Instagram του την εν λόγω τρυφερή φωτογραφία και έγραψε ένα μήνυμα: «Omnia vincit amor…», που σημαίνει ότι «η αγάπη όλα τα νικάει».

Η Ανούς είχε πει πρόσφατα στην εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου:

«Τα καλύτερα έρχονται τώρα με τον Διονύση. Νομίζω δεν χρειάζονται πολλές δηλώσεις, όταν βγει και εκείνος από το παιχνίδι, θα μιλήσει και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαστε καλά.

Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και νομίζω δεν χρειάζεται να δηλώσουμε κάτι άλλο. Προς το παρόν είναι όλα στον αέρα, αλλά θα δείξει αν θα μείνουμε μαζί. Υπάρχει μια θετικότητα, αλλά όλα είναι στον αέρα».

Και με τη σειρά του, ο Διονύσης είχε δηλώσει:

«Είμαστε πάρα πολύ καλά με την Ανούς. Δεν κρύβω συναισθήματα, είμαι εκδηλωτικός. Οπότε γιατί όχι; Ξεκίνησε στον πρώτο μήνα, ένα παιχνιδάκι, ένα φλερτ. Ένα βραδύ με έπιασε και μου είπε “για μένα εννοούσες κάτι τέτοιο;” Της είπα “δεν ξέρω, βρες το”. Εκεί έγινε… H Ανούς με έχει ζήσει. Ξέρει ποιος είμαι, κάτι που οι άλλοι δεν το ξέρουν. Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη κριτική σε ό,τι κακό κάνω. Θα ψάξει να βρει με τον τρόπο της πώς θα μου περάσει το σωστό. Την ευχαριστώ και νομίζω πως τη δικαίωσα. Ο Παύλος ήταν ο μεσίτης για το σπίτι που έχουμε βρει με την Ανούς. Μένουμε μαζί και είμαστε καλά».

Δείτε παρακάτω τη νέα ρομαντική φωτογραφία του ζευγαριού που γνωρίστηκε μέσα στο MasterChef:

https://www.in.gr
Αρέσει σε %d bloggers: