Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
"Δίανθος"ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση για τα 10 χρόνια του Δίανθου

Με εξαιρετική επιτυχία και με μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου ολοκληρώθηκε η πρωτότυπη δράση του Δίανθου για τα 10 χρόνια του φορέα, το Σάββατο 19 Ιουνίου στο Λιμένα  Λαυρίου όπου διανεμήθηκαν δωρεάν φυτά, τα οποία τα μέλη του Δίανθου έφτιαξαν στο Φυτώριο του φορέα στο Νεράκι Λαυρίου, το οποίο λειτουργεί με παραχώρηση και υπό την αιγίδα του Δήμου Λαυρεωτικής.

Για τις ανάγκες της δράσης κατασκευάστηκε λυόμενο περίπτερο από μέλη του Δίανθου σε χώρο που μας παραχωρήθηκε από τη Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου την οποία ευχαριστούμε θερμά!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς και οι Αντιδήμαρχοι κ. Αθανάσιος Μακροδημήτρης και Χαράλαμπος Ζαγουρής!

Ο Δίανθος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ΔΑΝΕΤΑΛ και Αντιδήμαρχο κ. Χαράλαμπο Ζαγουρή για την παραχώρηση φορτηγού της Δημοτικής Αναπτυξιακής Εταιρείας και των δύο εργαζομένων της κ.κ. Νικόλαου Καρατζή και Αντώνιου Παράβαλου που υπερέβαλαν εαυτόν και τους οποίους ευχαριστούμε!
Τέλος ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Δίανθου που επί σειρά ημερών μόχθησαν για την επιτυχία της δράσης και ιδιαίτερα τον Γραμματέα του φορέα κ. Γεώργιο Κερδεμελίδη, τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Προβολής κ. Δημήτρη Δράκο, τα μέλη μας κ. Νικόλαο Γκούβερη και Δημήτριο Καραδημητρίου και τον φίλο του φορέα κ. Αθανάσιο Θάνο, του οποίου η συμβολή υπήρξε καθοριστική!
Ευχαριστούμε επίσης το ζαχαροπλαστείο ‘’Νίτης’’ για την προσφορά του σε εξαιρετικούς εργολάβους που γλύκαναν ακόμη περισσότερο τη δράση μας και τις επιχειρήσεις ‘’Καφέ Βαμβακούσης’’, ‘’Εστιατόριο Λιμάνι’’ και ‘’Εστιατόριο Καραχάλιος’’ για τις προσφορές τους προς τους εθελοντές μας!

Για το Δ. Σ. του Δίανθου 
Ο Πρόεδρος Νίκος Βαφειάδης