Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Όμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Προκήρυξη Εσωτερικού Τουρνουά Ο.Α.ΛΑΥΡΙΟΥ 2021

O Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου διοργανώνει από ΠΕ 01 Ιουλίου ως ΣΑ 17 Ιουλίου2021 το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2021. Οι κατηγορίες (με ελάχιστο αριθμό 8 συμμετοχών ανά κατηγορία) θα είναι οι εξής:

ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ

Στις κατηγορίες ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ & ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ θα υπάρχει και ταμπλώ αρχαρίων.

Κάθε αθλητής/τρια μπορεί να συμμετέχει σε τρεις μόνο κατηγορίες. Σε περίπτωση μη κάλυψης του ελάχιστου αριθμού των 8 συμμετοχών σε κάποια κατηγορία, αυτή θα συγχωνευθεί ή θα καταργηθεί.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 στην γραμματεία του Ομίλου ή στο e-mail ladderoal@gmail.com με συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία στην επισυναπτόμενη φόρμα.
Τα ταμπλώ κα το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου 2021.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου, καθημερινά μετά τις 17.30’ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00’ με μπάλες που θα παραλαμβάνετε από την γραμματεία, όπου και θα τις επιστρέφετε μετά το πέρας των αγώνων.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί με σύστημα knock out αγώνων στα δύο νικηφόρα σετ & σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ ο νικητής θα κρίνεται σε super tie-break 10 πόντων. Όλοι οι αγώνες των διπλών με σύστημα no-ad. Οι τελικοί όλων των κατηγοριών θα κρίνονται στα 2 νικηφόρα σετ (στο 6-6 tie-break 7 πόντων).
Σε περίπτωση απόσυρσης αθλητή ή ομάδας για οποιοδήποτε λόγο , την θέση τους θα παίρνει, εφόσον το επιθυμεί, ο ηττημένος αντίπαλος στον προηγούμενο γύρο. Το πρόγραμμα θα καταρτιστεί μετά την λήξη των συμμετοχών με τρόπο ώστε να αποφευχθεί η συμμετοχή αγωνιζόμενου σε δυο παιχνίδια την ίδια μέρα τουλάχιστον μέχρι την φάση των ημιτελικών. Οι αλλαγές που μπορούν να γίνουν είναι μόνο μεταξύ αγώνων του ίδιου γύρου, κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία και την σύμφωνη γνώμη των αθλητών του άλλου αγώνα. Αθλητές αγωνιζόμενοι σε περισσότερες κατηγορίες από μία, ενδεχομένως να χρειαστεί να δώσουν και δεύτερο αγώνα την ίδια μέρα.
Η ενημέρωση των αθλητών για την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής των αγώνων τους θα γίνεται δύο ημέρες νωρίτερα μέσω e-mail και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επιβεβαιώνεται η παραλαβή του προγράμματος των αγώνων από τον κάθε αγωνιζόμενο, με απάντηση στο e-mail.
Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα ή σε περίπτωση αναβολής ή διακοπής αγώνα και ύπαρξης διαφωνίας ανάμεσα στους αγωνιζόμενους για την ημέρα και ώρα επανάληψης ή ολοκλήρωσής του, αυτή θα αποφασίζετε με κλήρωση ανάμεσα σε δυο προτεινόμενες από τον Όμιλο λύσεις.
Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται 10 λεπτά πριν τον αγώνα τους στην Γραμματεία. Αγωνιζόμενος που δεν θα παρουσιαστεί εντός 20 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα. Η προθέρμανση για κάθε αγώνα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 5’.
Η ευθύνη της υγείας και η συμμετοχή στους αγώνες , είναι αποκλειστικά και μόνο, ευθύνη του κάθε αγωνιζόμενου. Οι αγωνιζόμενοι επίσης θα πρέπει να ακολουθούν τα εκάστοτε υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν με βάση τις οδηγίες της ΕΦΟΑ και του ΕΟΔΥ, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Έπαθλα θα λάβουν οι νικητές και οι finalist κάθε κατηγορίας.
Ανάλογα με τους αθλητές που θα φθάσουν στους ημιτελικούς και τελικούς, ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα για την αποφυγή της συμμετοχής των ίδιων αθλητών σε δυο παιχνίδια την ίδια μέρα, εάν αυτό είναι εφικτό.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
E-mail : ladderoal@gmail.com
Τηλέφωνα: 6945900266 Φιλιπή Αγελική
6992027363 Παπαδόπουλος Ανδρέας
6932253487 Μακροδημήτρη Ιωάννα
6944446247 Δαυλιάκου Σοφία