Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Basket League: Κορυφαίος προπονητής της σεζόν ο Χρήστος Σερέλης του Λαυρίου

Ο Χρήστος Σερέλης, ο προπονητής που οδήγησε το Λαύριο ως και τους τελικούς της Basket League, αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής του Πρωταθλήματος για την σεζόν 2020-21. Η δεύτερη θέση αποτελεί την κορυφαία διάκριση της ιστορίας της ομάδας.

Ο 47χρονος κόουτς επικράτησε με ποσοστό άνω του 50% σε όλες τις ψηφοφορίες. Ο Σερέλης, που καθοδήγησε τους «Μεταλλωρύχους» για 17η σερί σεζόν, συγκέντρωσε 17 από τις συνολικά 24 ψήφους (ποσοστό 70, 83%) στην ψηφοφορία των προπονητών και των αρχηγών των 12 ΚΑΕ της Basket League. Δεύτεροι στις προτιμήσεις των προπονητών και των αρχηγών ήταν οι Άρης Λυκογιάννης του ΠΑΟΚ, Ηλίας Καντζούρης του Κολοσσού H Hotels που πήραν από δύο ψήφους.

Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο Σερέλης συγκέντρωσε τις 26 από τις 40 προτιμήσεις (ποσοστό 65%). Δεύτερος ήταν ο Λυκογιάννης με 4 ψήφους (10%).

Το ποσοστό που συγκέντρωσε ο κόουτς του Λαυρίου στην ψηφοφορία του κοινού ανήλθε στο 51,04% με τον Άρη Λυκογιάννη να είναι και σε αυτή την ψηφοφορία δεύτερος με 13,99%.

Σερέλης: «Το χαμόγελο της επιτυχίας κερδίζεται»

«Ο τίτλος «Προπονητής της χρονιάς» στη Basket League που μου αποδόθηκε σήμερα με τιμά ιδιαίτερα και δεν είναι τίποτα άλλο από μια επιβράβευση των προσπαθειών όλων των μελών της ομάδας ενώ αξίζει ιδιαίτερη μνεία στη συνεισφορά των συνεργατών μου στο προπονητικό team, Ισίδωρο Κουτσό και Σάκη Γιαννακόπουλο», σχολίασε ο κόουτς του Λαυρίου και τόνισε: «Να είστε σίγουροι ότι όλοι εμείς στην ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου δουλέψαμε σκληρά, βήμα-βήμα και με πάθος όλη τη χρονιά για να κατακτήσουμε «απάτητες κορυφές» επιβεβαιώνοντας ότι… το χαμόγελο της επιτυχίας κερδίζεται»!

«Σε αυτή την περίεργη και μεταβατική αγωνιστική χρονιά το Λαύριο απέδειξε ότι είναι «οικογένεια» με όλη τη σημασία της λέξης», σημείωσε ο Σερέλης και υπογράμμισε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου που υπερέβαλαν εαυτούς, σε όλους τους συνεργάτες μου, σε όσους αγκάλιασαν, πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθειά μας και βέβαια σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους (αρχηγοί ομάδων, προπονητές, φίλαθλοι, εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε.)».

https://www.reader.gr