Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΌμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη περίοδος του SUMMER CAMP 2021

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη περίοδος του SUMMER CAMP 2021, ένα 10ήμερο παιδικού αθλητισμού και πολιτισμού,  που διοργάνωσε  ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου σε συνεργασία με τον Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» και τον Γ.Σ. Κερατέας .

Από την Δευτέρα  28 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 09 Ιουλίου ,τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών, συμμετείχαν σε ολιγομελή τμήματα ,απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες γνωρίζοντας από κοντά  αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ ,το χάντμπολ, το μπάντμιντον, τον στίβο, την ρυθμική και ενόργανη γυμναστική, το πινγκ πονγκ, το ταεκβοντό , την πυγμαχία και το τένις.

Επίσης οι συμμετέχοντες  είχαν την ευκαιρία κατά την διάρκεια του δεκαήμερου camp να παίξουν παιδαγωγικά παιχνίδια, και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς .

Στο τέλος της περιόδου μοιραστήκαν σε όλα τα παιδιά μπλουζάκια-καπελάκια και μια  αναμνηστική φωτογραφία για να θυμούνται το όμορφο 10ήμερο που πέρασαν με τους φίλους τους .

Το Camp συνεχίζεται με τη Β΄ περίοδο από 12/07/21 έως 24/07/21 και σας περιμένουμε για νέες εμπειρίες ,γνωριμίες και πολύ παιχνίδι!!!

Δεχόμαστε εγγραφές στη γραμματεία του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου.