Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΠαλλαυρεωτικόςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παλλαυρεωτικός: Ανανεώσεις, Μεταγραφές, Φιλικά προετοιμασίας

Η νέα διοίκηση του Παλλαυρεωτικού με πρόεδρο τον Γιάννη Πασχάλη, προχώρησε με γρήγορες κινήσεις  σε συμφωνία με τον βασικό κορμό της ομάδας και με στοχευμένες κινήσεις επιδιώκει να καλύψει όπου έχουν διαπιστωθεί κενά από την τεχνική ηγεσία.  Παράλληλα ενισχύθηκε και το τεχνικό τιμ με δύο προσθήκες,  ενώ ανακοινώθηκαν και τα φιλικά προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα:

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ
Ο Παλλαυρεωτικός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Χρήστο Ανδρεόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει Τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του σωματείου και του γυμναστή Αντρέα Δεληγιάννη ο οποίος αναλαμβάνει γυμναστής και βοηθός του Γιώργου Παπαϊωάννου.

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Ο Παλλαυρεωτικός μέχρι τώρα έχει ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές:  Κώστα Παπαδόπουλο(αρχηγός), Νίκο Κρανιδιώτη, Βασίλη Μπεργιάννη, Γιώργο Πιτσίκαλη, Γιώργο Καρκασίνα, Κώστα Πώχο, Χάρη Γκόντζο, Βαγγέλη Δαμάσκο, Κώστα Φετολάρι, Βαλεντίνο Γιαχάεφ , Κώστα Χουσείν, Τάσο Νικολαίδη, Λεωνίδα Μωραίτη και Γιάννη Γκαβασιάδη.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Η πρώτη μεταγραφή που ανακοινώθηκε είναι του Γιώργου Τσίτση. Ο Γιώργος Τσίτσης αγωνίζεται στο κέντρο και έχει αγωνιστεί σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, σε Καλλιθέα, σε Διαγόρα Ρόδου, Ζάκυνθο κ.α !
Η δεύτερη μεταγραφή που ανακοινώθηκε  για φέτος είναι του τερματοφύλακα Παναγιώτη Κορμπά.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

https://sportcity.gr