Μουράτος: «Το Λαύριο κομμάτι της καρδιάς μου»

Το Λαύριο έκανε επίσημο αυτό που… προανήγγειλε νωρίτερα, ανακοινώνοντας την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Μουράτου και για τη νέα σεζόν. Ο διεθνής γκαρντ αναφέρθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι που τον κράτησε στην ομάδα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και αναφέρθηκε σε αυτά που έρχονται στη νέα περίοδο.

Η ανακοίνωση ανέφερε: Η «σημαία» στον ιστό της!

Η ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον εμβληματικό αρχηγό Βασίλη Μουράτο για την σεζόν 2021-22 συνεχίζοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο τις ανανεώσεις της νέας χρονιάς. Ο Βασίλης θα βρίσκεται και φέτος στο ρόστερ της ομάδας μας καθώς ήταν έντονη επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και του coach Σερέλη».

Ο Μουράτος είπε μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανήκω στην οικογένεια του Λαυρίου για ακόμη μία χρονιά. Για μένα η ομάδα του Λαυρίου είναι κομμάτι της καρδιάς μου και οικογένεια μου. Χαίρομαι πολύ που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τους ίδιους ανθρώπους που μου έδειξαν εμπιστοσύνη, αγάπη και πίστεψαν στις δυνατότητές μου».

https://basketa.gr

Αρέσει σε %d bloggers: