Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: Συνεχίζεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Συνεχίζεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, από το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Αν.Αττικής και τα σωματεία της δύναμής του, στα γραφεία του ΕΚ σε Λαύριο και Κορωπί, στα πλαίσια της αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους των τελευταίων καταστροφικών πυρκαγιών.

Η συμμετοχή και η προσφορά των εργαζομένων είναι πραγματικά συγκλονιστική και συγκινητική.  Άνθρωποι κάθε ηλικίας, ιδιαίτερα νέοι, έρχονται στα γραφεία του ΕΚ και προσφέρουν την αλληλεγγύη τους, δείχνοντας πόσο δύναμη έχει η συλλογική προσπάθεια.

Τα είδη που έχουν προσφέρει οι εργαζόμενοι ως αλληλεγγύη στο Εργατικό Κέντρο, έχουν ξεκινήσει και παραδίδονται στους πυρόπληκτους οργανωμένα σε συντονισμό με σωματεία εργαζομένων της Εύβοιας.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Αν.Αττικής αποφάσισε επίσης,  να συνεχιστεί η προσπάθεια αλληλεγγύης και με την κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό αλληλεγγύης του ΕΚ στην Εθνική Τράπεζα στο IBAN. (GR3101101440000014400355807). Τα ποσά που θα κατατεθούν θα παραδοθούν  στο Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών Εύβοιας και  στον Αγροτικό Σύλλογο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας, ώστε να ενισχυθεί η τεράστια προσπάθεια και ο αγώνας που καταβάλουν τα σωματεία στο πλευρό του λαού της περιοχής που βιώνει την τεράστια καταστροφή.

Η Διοίκηση

Αρέσει σε %d bloggers: