Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λαύριο: Προχωράει η αναστήλωση της Γαλλικής Σκάλας

Η μελέτη για την αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας είχε εκπονηθεί από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με τη χρηματοδότηση του Δήμου Λαυρεωτικής, ύψους 90.000€. Όπως είχε επισημάνει τότε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς:

«Η Γαλλική Σκάλα είναι ένα εμβληματικό μνημείο για τον τόπο μας και ειδικά για την πόλη του Λαυρίου. Η διάσωση της Σκάλας αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής. Οι ερευνητικές εργασίες που εκτελούνται από την τεχνική ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, και οι οποίες χρηματοδοτούνται από το Δήμο με το ποσό των 37.200€, αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχεια του έργου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για την άψογη συνεργασία μας σε αυτή την πολυετή προσπάθεια και να συγχαρώ το προσωπικό και την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κα Πάλλη Δήμητρα.

Η Γαλλική Σκάλα Φορτοεκφόρτωσης Μεταλλευμάτων θα αποτελέσει το έμβλημα της πόλης του Λαυρίου».

http://mesogianews.gr

 

Μια σκέψη για το “Λαύριο: Προχωράει η αναστήλωση της Γαλλικής Σκάλας

 • Προχωραει Προχωραει Προχωραει ………… και τον ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ εχει.
  Παραμυθια,ανοιγουν γουβακια,πληρωσαμε 120.000 ευρω με τον Φ.Π.Α την μελετη και οχι 90.000 δημαρχε, γιατι στην ουσια εμεις οι Λαυριωτες και Κερατιωτες πληρωσαμε και τον Φ.Π.Α και οχι εσυ απο την τσεπη σου,εδωσες στους καθηγηταδες και αλλα 37.000 ευρω και ακομη πληρωνουμε τα κοροιδα για την ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΑΛΑ που η ανικανοτητα σας σαν δημοτικη αρχη αλλα και σαν Οργανισμος Λιμενος Λαυριου την αφησαν χροοοοοονια να ρημαζει.
  Το δε Λιμανι εχει στο παρακτιο μετωπο του ΜΟΝΟ 5 ΜΑΓΑΖΙΑ!!!!!!
  Για σκεφτειτε το ολοι σας λιγο. ΜΟΝΟ 5 ΜΑΓΑΖΙΑ!!! ΑΝΤΕ 7 ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ.
  Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις που λεμε.
  Τα δε ρημαδια!!! ΔΕΔΕΣ και πρωην ΚΑΡΕΛΑ ειναι μια ΝΤΡΟΠΗ για την εικονα Λιμανιου και Πολης που προσβαλουν τον Τουρισμο και τα μνημεια της πολης μας.
  ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.