Ανακοίνωση Γ.Σ. Κερατέας

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Αγαπητοί φίλαθλοι και φίλοι του Γ.Σ. Κερατέας.

Ο Γ.Σ. Κερατέας εδώ και 37 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Στο παρελθόν έχει συνεισφέρει στην δημιουργία, κατασκευή και συντήρηση αθλητικών χώρων.

Το μακρινό 1984 με πίεση της τότε διοίκησης και του Προέδρου Πολύχρονη Δελίδη, ο Δήμος Κερατέας ανακαίνισε το κλειστό γυμναστήριο και κατασκεύασε τα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ στο Γυμνάσιο Κερατέας.

Οι διοικήσεις των Κωνσταντίνου Παπαηλία, Σταμάτη Σίνη και Γεωργίου Αδάμη κατά τα έτη 1990 έως 1995,άσκησαν μεγάλη πίεση και επιρροή για να ολοκληρωθεί το κλειστό γυμναστήριο “Ιωάννης Μέγγουλης”.

Η διοίκηση Δημήτρη Πυλαρινού κατέβαλε τα μέγιστα για ολοκληρωθεί το Δημοτικό Στάδιο Κερατέας, να ετοιμαστούν αίθουσες γυμναστικής, να αγοραστεί πολύτιμο αθλητικό υλικό και να τεθούν οι βάσεις δημιουργίας του κλειστού γυμναστηρίου στο 4ο Δημοτικό σχολείο Κερατέας. Η συνεισφορά του Γ.Σ. Κερατέας στην κατασκευή του συγκεκριμένου γυμναστηρίου ήταν τεράστια.

Στην περίοδο της Προεδρίας του Αντώνη Αντωνίου πραγματοποιήθηκαν δεκάδες παρεμβάσεις στα κλειστά γυμναστήρια και τις αίθουσες γυμναστικής με έξοδα της τότε διοίκησης.

Οι παρεμβάσεις συνεχίστηκαν και κατά την περίοδο των διοικήσεων του Γεωργίου Κοκκίνου όταν έγιναν πολλαπλές παρεμβάσεις για την αδειοδότηση των εγκαταστάσεων, την αγορά υλικού ,την λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου στο 4ο Δημοτικό, την αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου στο Γυμνάσιο Κερατέας.

Διαχρονικά οι διοικήσεις του Γ.Σ. Κερατέας έχουν συνεργαστεί με χορηγούς όπως οι κ.κ.Αθ.Μαρτίνος, Αντ.Αντωνίου, Αφοί Δημητρίου, Γ. Σαρασίτης  κ.α.

Η συνεργασία με τον Δήμο ήταν πάντα σε πνεύμα αλληλοκατανόησης και σεβασμού με όλους τους Δημάρχους που επέλεγαν οι συμπολίτες μας (Αντωνίου, Λεβαντής, Ιατρού, Λουκάς).

Δυστυχώς βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ,ότι για την επόμενη αθλητική περίοδο ο Γ.Σ. Κερατέας ,δεν έχει λάβει παραχώρηση χρήσης για το κλειστό γυμναστήριο  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας, παρότι έχει επανειλημμένα αιτηθεί και προσκομίσει τα νομιμοποιητικά έγγραφα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γ.Σ. Κερατέας είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο αθλητικών φορέων της Γ.Γ.Α., έχουν ελεγχθεί οι οικονομικές χρήσεις του από το Ελεγκτικό Συνέδριο ,την οικονομική υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής ,την υπηρεσία δημοσιονομικού ελέγχου και την υπηρεσία αθλητικού ελέγχου της Γ.Γ.Α.

Δεν κατανοούμε την στάση των Σχολικών Επιτροπών που δεν μας δίνουν παραχωρητήριο, σε αντίθεση με τον Δήμο Λαυρεωτικής που μας παρεχώρησε κανονικά το κλειστό γυμναστήριο “Ιωάννης Μέγγουλης”.Παράλληλα παρακολουθούμε με έκπληξη να δραστηριοποιούνται στους ίδιους χώρους ακαδημίες άγνωστες προς εμάς .

Η καθυστέρηση αυτή στερεί το δικαίωμα της άθλησης από εκατοντάδες παιδιά του Γ.Σ. Κερατέας.

Χωρίς κανέναν λόγο ,μια συνεργασία ετών ,έχει καταστραφεί.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να δραστηριοποιηθούν για να σταματήσει η άδικη αδιαφορία προς την άθληση των νέων της πόλης.

Η διοίκηση του Γ.Σ. Κερατέας θα υπερασπίζεται πάντα το δίκαιο αίτημα των νέων της πόλης στην άθληση. Ελπίζουμε σύντομα να δοθεί λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τα παιδιά της Κερατέας.

Καταστούμε σαφές σε όλους ότι θα συνεχίσουμε την μεγάλη αθλητική παράδοση του Γ.Σ. Κερατέας. Ας μην εκλαμβάνουν κάποιοι την ευγένεια ως αδυναμία.

Αρέσει σε %d bloggers: