Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΛιμάνιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Aqua Blue: Ακόμα δεν ξεκίνησε άρχισαν τα προβλήματα. Με μειωμένη ταχύτητα προς Λαύριο

Μόλις 24 ώρες μετά την επιστροφή του στη γραμμή της Λήμνου το πλοίο Aqua Blue παρουσίασε βλάβη και αυτή την ώρα ταξιδεύει προς Λαύριο με μειωμένη ταχύτητα.

Όπως μεταφέρουν στο σταθμός μας, επιβάτες του πλοίου, με ανακοίνωση από τα μεγάφωνα ενημερωθήκαν πως το πλοίο αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να μειώσει την ταχύτητα του.

aqua

Υπενθυμίζεται ότι το πλοίο, ξεκίνησε μόλις εχθές το πρωί και πάλι τα δρομολόγια του στη γραμμή της Λήμνου, μετά από δύο μήνες που βρίσκονταν για επισκευή.

 Τα μηνύματα των επιβατών αναφέρουν:

Είμαστε ανοιχτά από Άγιο Ευστράτιο στο Aqua blue δε μας έχει ενημερώσει κανένας το καράβι πάει με μία μηχανή ξαφνικά σταμάτησε το και ξεκίνησε με μία μηχανή πάμε σαν τις κότες ντροπή και αίσχος σε όσους αρμόδιους έχουν ασχοληθεί με αυτό το θέμα

Τώρα μας ενημερώσανε από τα μεγάφωνα ότι λόγω τεχνικού προβλήματος πηγαίνουμε με μειωμένη ταχύτητα και όχι με μία μηχανή

https://www.limnosfm100.gr

Μια σκέψη για το “Aqua Blue: Ακόμα δεν ξεκίνησε άρχισαν τα προβλήματα. Με μειωμένη ταχύτητα προς Λαύριο

  • Ειναι η πολλοστη φορα φετος που το συγκεκριμενο πλοιο παθαινει βλαβη εν πλω.Οι επιβατες πρεπει να διεκδικησουν οχι απλη αποζημειωση εισητηριου αλλα αποζημειωση για την ταλαιπωρια και την ψυχικη οδυνη που περνουν μεσα σε ενα βαπορι που δεν διαθετει ουτε μια καμπινα αλλα ολοι ειναι στιβαγμενοι στο σαλονι.
    Αισχος για την εταιρεια.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.