ΚΑΕ Λαύριο Megabolt: Νέα χορηγική συνεργασία με τη Ravago Building Solutions

Τη νέα χορηγική της συνεργασία με την Ravago Building Solutions ανακοίνωσε την Πέμπτη (23/09) η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt.

Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt ανακοινώνει τη χορηγική της συνεργασία με την εταιρεία Ravago Building Solutions η οποία ασχολείται με την παραγωγή και διανομή δομικών και κατασκευαστικών υλικών διαθέτοντας παράλληλα παραγωγική μονάδα και στο Λαύριο.

Πρόκειται για θυγατρική του Ομίλου Ravago Greece ο οποίος δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, των χημικών, των πλαστικών & ελαστομερών, της δόμησης & της κατασκευής, της παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τέλος με το Real Estate, αριθμώντας περισσότερους από 400 υπαλλήλους.

✎ Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η Ravago Building Solutions (RBS) παράγει και διανέμει εξειδικευμένα δομικά και κατασκευαστικά προϊόντα και παρέχει λύσεις δόμησης σε όλη την Ευρώπη, την Τουρκία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών (CIS – Πρώην Ανατολικές Χώρες).

Η Ravago Building Solutions έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής μονωτικών υλικών (XPS & πετροβάμβακας), στεγανωτικών μεμβρανών και συσκευασίας.
Εκτός από τα προϊόντα παραγωγής της, διακινεί μέσω του μεγάλου δικτύου διανομής και εμπορίας που διαθέτει, μία γκάμα υλικών γνωστών οίκων στον τομέα των δομικών και κατασκευαστικών προϊόντων.

Επιπλέον, η Ravago Building Solutions δραστηριοποιείται και σε εξειδικευμένες κατασκευές (π.χ. κατασκευή υψηλής ποιότητας εξοπλισμού νοσοκομειακών και βιομηχανικών χώρων, φωτοβολταϊκών πάρκων κλπ), καθώς και ανακαίνισης του κτιρίου σας.

📌 Κεντρικά: Νερατζιωτίσσης 115, Μαρούσι
☎️ 214 400 8 400
🌐 www.ravagohellas.gr
✉️ info@ravagohellas.gr

https://allstarbasket.gr

Αρέσει σε %d bloggers: