Πατρίκ Κομνηνός: “Το Λαύριο αντιπροσωπεύει για το BCL ένα μεγάλο στοίχημα

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός, μίλησε στην κάμερα του CosmoteSports για το Λαύριο αλλά και την πρόοδο της διοργάνωσης που ξεκίνησε την έκτη της σεζόν…

“Παρακολουθούμε όλα τα παιχνίδια. Το πρώτο παιχνίδι του Λαυρίου ήταν σημαντικό για μας και για αυτό το λόγο επισκέφτηκα το γήπεδο. Το Λαύριο αντιπροσωπεύει για μας ένα μεγάλο στοίχημα. Είναι αυτό που όλα τα χρόνια προσπαθούμε να πιστοποιήσουμε, δηλαδή μία ομάδα ανεξαρτήτου της ιστορίας της, άπαξ και πάει καλά στα εγχώρια πρωταθλήματα, δικαιούται να παίζει σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Κάτι που πέτυχε το Λαύριο και πάντα είναι θετικό να ξεκινάς με μία νίκη”.

Για το BCL και την πρόοδο του όλα αυτά τα χρόνια, ο κ. Κομνηνός σημείωσε:

“Περπατάει η διοργάνωση. Όπως έχουμε πει είναι μακριά η διαδρομή. Είναι ένας μαραθώνιος. Βρισκόμαστε στην έκτη μας χρονιά. Θεωρούμε ότι έχουμε κάνει αρκετά και σταθερά βήματα. Η διοργάνωση έχει κάνει καλά και σταθερά βήματα, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Μας αρέσει που σε κάθε φάιναλ φορ έχουμε ομάδες από πολλές χώρες, έναν πλουραλισμό. Θεωρούμε ότι οι ελληνικές έχουν τις δυνατότητες να προχωρήσουν πέρα από την πρώτη φάση”.

https://www.eurohoops.net

 

Αρέσει σε %d bloggers: