Λαύριο: Επένδυση με την απόκτηση των Φιλοξενίδη και Σπρίντζιου

Σε μία κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον προχώρησε το Λαύριο, ανακοινώνοντας την απόκτηση των Κώστα Φιλοξενίδη (18 χρονών, 1.94 μέτρα) και Μιχάλη Σπρίντζιου (16 χρονών, 2.04 μέτρα).

Το Λαύριο προχώρησε σε δύο μαζεμένες κινήσεις κοιτάζοντας μπροστά, ανακοινώνοντας την απόκτηση δύο διεθνών με τις μικρές Εθνικές της χώρας μας.

Ο λόγος για τον Κώστα Φιλοξενίδη (18 χρονών, 1.94 μέτρα) που αποκτήθηκε από την ΧΑΝΘ και τον Μιχάλη Σπρίντζιο (16 χρονών, 2.04 μέτρα) που αποκτήθηκε από τους Μαχητές Πεύκων, σε μία κίνηση του Λαυρίου που δείχνει ότι δεν σκέφτεται μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Πιστή στη φιλοσοφία και την στρατηγική για την ανάδειξη νέων Ελλήνων παικτών, η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt επενδύει και τη φετινή σεζόν σε δύο από τους πιο ταλαντούχους αθλητές στην ηλικία τους.

▪Ο Κώστας Φιλοξενίδης γεννήθηκε το 2003, έχει ύψος 1,94μ. και αγωνίζεται στη θέση του point guard. Ο ΚΑΟ Χαλκιδικής και η ΧΑΝΘ ήταν οι ομάδες στις οποίες ανέπτυξε το ταλέντο του, αγωνιζόμενος και στα τμήματα υποδομής και στις ανδρικές ομάδες των δύο συλλόγων.
Υπήρξε μέλος των “μικρών” εθνικών ομάδων και αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας στο Ευρωπαϊκό «Τουρνουά Φιλίας» U15 το 2018.

▪Ο Μιχάλης Σπρίντζιος γεννήθηκε το 2005, έχει ύψος 2,04μ. και αγωνίζεται στη θέση του forward. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, έφτασε να αγωνίζεται και στην ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ είναι βασικό στέλεχος όλων των “μικρών” εθνικών ομάδων, μεταξύ αυτών και της U16 η οποία φέτος δεν αγωνίστηκε λόγω Covid-19.

Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt θα συνεχίσει με την ίδια λογική και προσέγγιση να εφαρμόζει το πρόγραμμά της, που έχει ως στόχο την βελτίωση και ανάδειξη παικτών από την παραγωγική διαδικασία του ελληνικού μπάσκετ.

Κώστα και Μιχάλη καλωσορίσατε στο Λαύριο!

https://www.sport24.gr

Αρέσει σε %d bloggers: