Κερατέα – Πρωτέας Π.Φώκαιας 3-0 [ΒΙΝΤΕΟ]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους που πέρασαν ανεκμετάλλευτες στο 9΄και στο 12΄. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι οργάνωσαν σωστά την άμυνά τους. Έκλεισαν καλά τους διαδρόμους και με ψυχραιμία και σωστή αλληλοκάλυψη, μπλόκαραν τους αντιπάλους τους οι οποίοι δεν μπορούσαν να οργανώσουν σωστά τις επιθέσεις τους και να απειλήσουν. Αντίθετα ένα καλό σουτ παίκτη του Πρωτέα στο 23΄πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη και οι δύο προπονητές Δημητρόπουλος και Λάζαρης, ξεκίνησαν με δύο αλλαγές. Σόφης(46΄Βαγγέλη), Βαγγέλης(46΄Νέρας) για την Κερατέα και Χύκα(46΄Μαραγκός), Ewurum(46΄Μεγαγιάννης) για τον Πρωτέα.

Στο 57΄ο Τζιβίλογλου έδιωξε σε κόρνερ πέφτοντας στη δεξιά πλευρά, αλλά στο 61΄ο νεαρός Δαρλαμάνης επερχόμενος από δεξιά, εκμεταλλεύτηκε ένα γέμισμα στην περιοχή και με πλασέ αμαρκάριστος, έλυσε τον γρίφο του σκοραρίσματος για την ομάδα του.

Πριν ακόμη προλάβουν να ανασυνταχθούν οι παίκτες του Πρωτέα, δέχθηκαν ακόμη δύο γκολ σε δύο λεπτά (63΄, 65΄) από τον Μαγγανά και εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.

Διαιτητές: Κορωνιάς, Βλαχόπουλος, Περδίκης

ΑΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Κακαγιάς, Δαρλαμάνης, Δανιήλ, Σόφης(46΄Βαγγέλη), Μαντζιώκας(66΄Κατσίκης), Μαυροθαλασσίτης, Βαγγέλης(46΄Νέρας), Κρητικός(60΄Ζυγούρης), Μαγγανάς, Κασπίτης, Λάπας (87΄Γκίνης)

ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Τζιβίλογλου, Διακορώνας, Μικαγελιάν, Χύκα(46΄Μαραγκός), Θάνος, Γεωργίου(76΄Κοντογιαννόπουλος), Μαρκολέφας, Ewurum(46΄Μεγαγιάννης), Χαρίτος(76΄Μακροδημήτρης), Κερμέζο, Χάσκα

https://sportcity.gr

Αρέσει σε %d bloggers: