Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
Lavriaki.gr
Περιφέρεια Αττικής

Τον Κουβαρά και την Κερατέα επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός για τον Πανηγυρικό Εορτασμό του Αγίου Δημητρίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, παραβρέθηκε σήμερα ανήμερα της εορτής του Μεγαλομάρτυρα Μυροβλύτη Αγίου Δημητρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κουβαρά, ενώ στη συνέχεια μετέβη στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κερατέας για την τέλεση της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, όπου πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου.

Παράλληλα με τον εορτασμό, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αυγερινός είχε την ευκαιρία να επιβλέψει την εξέλιξη των εργασιών επισκευής των όψεων του Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου Κερατέας και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου, που υλοποιήθηκαν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Ο Ιερός Ναός, που αποτελεί θρησκευτικό και ιστορικό μνημείο της Ανατολικής Αττικής, αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα τόσο στατικής φύσεως όσο και στη συντήρησή του.