Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Όμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τον καλύτερο τους εαυτό στους αγώνες έδωσαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου το περασμένο Σαββατοκύριακο

Στις 22-23-24 Οκτωβρίου οι παγκορασίδες του Ο.Α Λαυρίου, Γιαννοπούλου Νικόλ, Ταστάνη Αναστασία και Συρίγου Άρτεμις αγωνίστηκαν στον Περιφερειακό αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό μετά από 2 χρόνια απραξίας. Ολοκληρώθηκαν λοιπόν οι υποχρεώσεις της περσινής χρονιάς και μία νέα ξεκινά γεμάτη αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά από αθλήτριες και προπονήτριες!Συγχαρητήρια σε ολους!!!


Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ συγχαίρει τους αθλητές  του Βαμβακούση Εμμανουήλ και Δεληγιάννη Καλλιόπη  για την εκπροσώπηση του ομίλου στο Ε3 πρωτάθλημα στην κατηγορία των 14 ετών που διεξήχθη 22-25/10/2021 στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.

Η παρουσία τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ανυπομονούμε για την επόμενη συμμετοχή.


Συμμετοχή του Ο.Α.Λαυρίου στους Αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής

Οι αθλητές του Ο.Α. Λαυρίου του Τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής θα συμμετάσχουν, μετά από πολύ καιρό, στον πρώτο τους για τη φετινή χρονιά αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου στις 30 -31 Οκτωβρίου 2021.

Οι Ανδρέου Γεώργιος ,Βλάχος Γεώργιος ,Μπουφαρδέας Νικόλαος,

Σταυρόπουλος Παναγιώτης θα αγωνιστούν στην κατηγορία Παμπαίδων

ενώ, οι Αναστασίου Γεώργιος και Καπετανάκης Θέμης θα αγωνιστούν στην κατηγορία Παίδων.

Επισής οι αθλητριές μας Γιαβρόγλου Θεοδώρα , Νεοφύτου Στέλλα ,Πέππα Αναστασία και Σπυριδή Λυδία στην κατηγορία Παγκορασιδών.

Το Δ.Σ. του Ο.Α.Λαυρίου καθώς και οι προπονητές τους, τους εύχονται καλή επιτυχία στον πρώτο τους, μετά από καιρό, για τη φετινή χρονιά αγώνα!!!