Λαύριο: Οι φόβοι για τον Κάρτερ!

Στο Λαύριο δεν θέλουν να σκεφτούν μετά την Ζαλγκίρις, ότι μπορεί να έρθει και άλλη ομάδα για να ενδιαφερθεί για τον Τάϊσον Κάρτερ.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Τάϊσον Κάρτερ με το Λαύριο, τόσο στην Basket League, όσο και στο Basketball Champions League έχουν σημάνει συναγερμό στην ομάδα της Λαυρεωτικής!

Ο Αμερικανός γκαρντ που αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» της ομάδας και τη φετινή σεζόν, ήδη προσέλκυσε την Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία του κατέθεσε πρόσφατα επίσημη πρόταση για συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν και εκείνος απάντησε αρνητικά, ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα που υπήρχαν για τον ίδιο.

Όμως, στο Λαύριο ξέρουν καλά ότι με τις επιδόσεις του Κάρτερ σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουν τον παίκτη ως το τέλος της σεζόν.

Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Σερέλης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντικός είναι στο αγωνιστικό του πλάνο και γι’ αυτό δεν θέλει με τίποτε να σκεφτεί ότι μπορεί να τον χάσει.

Όμως, έπειτα από την πρόταση της Ζαλγκίρις, στο Λαύριο έχουν ανασκουμπωθεί και λοξοκοιτάζουν την αγορά, ώστε να έχουν μια εικόνα. Διότι, εάν έρθει άμεσα κάποια πρόταση από ομάδα υψηλού επιπέδου της Euroleague, τότε θα είναι πολύ δύσκολο, εάν όχι αδύνατο να μείνει ο παίκτης στον σύλλογο της Λαυρεωτικής.

Άμεσα μπορεί να μην υπάρχει θέμα, αλλά όσο ο Τάϊσον Κάρτερ «οργιάζει» τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες να εγκαταλείψει τον σύλλογο, προκειμένου να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του το συντομότερο δυνατό…

https://www.onsports.gr

Αρέσει σε %d bloggers: