Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Περιφερειακός αγώνας Ακροβατικής Γυμναστικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Λαύριο ο Περιφερειακός Αγώνας Ακροβατικής Γυμναστικής Α’-Β’1- Β’2- Γ’-Δ’-Ε’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων), Α’-Γ’-Δ’ Περιφερειών.

Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και με την συμμετοχή 105 αθλητών και αθλητριών από 13 συλλόγους, τρεις από τους οποίους έλαβαν για πρώτη φορά μέρος σε επίσημη διοργάνωση ακροβατικής γυμναστικής.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής της Ομοσπονδίας, Κώνσταντίνος Πανταζής, καλωσόρισε τις συμμετέχουσες ομάδες και τις συνεχάρη για την παρουσία τους στη διοργάνωση, τονίζοντας την σημασία αυτού του κύκλου περιφερειακών αγώνων για την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Για άλλη μια φορά το Λαύριο αποδεικνύει ότι μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου

Όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης που θα πραγματοποιηθεί στις 28/11/2021 καθώς και τους Ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες Ποδοσφαίρου Futsal κωφών ανδρών στις  3/12/2021, μεταξύ των Εθνικών ομάδων Ελλάδας, Ρωσίας, Δανίας και Λευκορωσίας στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

%d