Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΣούνιοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Sarah Drew του Grey’s Anatomy αποθεώνει το Σούνιο

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Sarah Drew, γνωστή και ως Δρ. April Kepner, από την επιτυχημένη σειρά του ABC, Grey’s Anatomy. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και τον σύζυγό της στο Σούνιο και στις αναρτήσεις που έκανε στο Instgram, αποθέωσε τις ομορφιές του τόπου μας, ενώ τόνισε και το δέος που της προκάλεσε η όψη του ναού του Ποσειδώνα.

Η ηθοποιός και παραγωγός που βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην χώρα μας, δεν σταματά να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις βόλτες με την οικογένειά της στην Ακρόπολη και την Αθήνα, αλλά και από τα γυρίσματα της νέας της παραγωγής, “Stolen Hearts: The Lizbeth Meredith Story”.

Για την ακρίβεια, η Sarah Drew θα πρωταγωνιστήσει, θα σκηνοθετήσει και θα είναι η παραγωγός της ταινίας, στην οποία θα συνεργαστεί με τον Κίμωνα Κουρή και τη Λίλα Μπακλέση.

@baklesilila

Η ταινία ακολουθεί την (αληθινή) ιστορία της Lizbeth Meredith, η οποία άφησε τα παιδιά της για μία επίσκεψη – εκτός εκείνων που όρισε το δικαστήριο- στον κακοποιητικό πρώην σύντροφό της και πατέρα τους. Λίγο αργότερα ανακάλυψε ότι εκείνος είχε απάγει τις κόρες τους και είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα. Εκείνη κάνει τα πάντα για να τα πάρει πίσω, παρά τις απειλές του για τη ζωή της και την απόλυτη εξαφάνιση των κορών τους.

@thesarahdrew

Όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός μέσα από post και stories της νιώθει ευγνώμων που συνεργάζεται με τους Έλληνες ηθοποιούς.

marieclaire.gr