Λαύριο: Απέκτησε Φέργκιουσον λόγω των… ban της ΑΕΚ

Ο Αμερικάνος γκάρντ ήταν διαθέσιμος για άλλη ομάδα, ύστερα από 10 ημέρες προπονήσεων στην ΑΕΚ που δεν έχει επιλύσει την απαγόρευση μεταγραφών λόγω των 10 εκκρεμών οικονομικών οφειλών της.

Παίκτης του Λαυρίου, είναι ο Αμερικάνος Τέρανς Φέργκιουσον, ο οποίος είχε επιλεγεί από την ΑΕΚ και έκανε προπονήσεις τις 10 τελευταίες ημέρες, αλλά αποφάσισε αναγκαστικά να αρχίσει την θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, από την ομάδα της Λαυρευωτικής, καθώς το πρόβλημα της ΑΕΚ με την απαγόρευση μεταγραφών, αποδεικνύεται αξεπέραστο στην παρούσα χρονική φάση.

Ο Φέργκιουσον (23χρ, 1.93), δεν μπορούσε να περιμένει περισσότερο την οικονομική διευθέτηση των 10 ban που έχει η ΑΕΚ και ως ελεύθερος, εντάχθηκε στο Λαύριο, στο οποίο θα αντικαταστήσει τον Καναδό Τζαβόν Μπλέρ.

Ο Φέργκιουσον θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου, ενώ στην ΑΕΚ, ο Ρέϊνοντε Ράις που προπονείται, επίσης, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, έχει ειδοποιήσει ότι θα αναμένει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου και αν δεχτεί πρόταση άλλης ομάδας από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, θα αποχωρήσει.

https://www.sport24.gr

Αρέσει σε %d bloggers: