Νέο ΔΣ στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κερατέας

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 7/11/2021 αναδείχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα στην 1η συνεδρίασή του ως εξής:

Πρόεδρος: Αθανασίου Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος: Σίνης Σταμάτης
Γραμματέας: Σωτήρχος Κωνσταντίνος
Ταμίας: Δημητρίου Ιωάννης
Μέλη:
Λεβαντής Δημήτριος
Λιέπουρης Δημήτρης
Μάσκουλης Αντώνης

Το νέο ΔΣ προσκαλεί τους συμπολίτες μας, κατοίκους Κερατέας οι οποίοι ασχολούνται με αγροτικές, κτηνοτροφικές, μελισσοκομικές δραστηριότητες, καλλιέργεια αρωματικών φυτών κλπ., να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια για ένα νέο ξεκίνημα. Είμαστε ανοικτοί σε ιδέες κα ι προτάσεις για μια πιο σύγχρονη και καλύτερη λειτουργία του Αγροτικού Συνεταιρισμού.
Επιδιώκουμε τη συνεργασία με όλους τους φορείς τις πόλης μας (Δημοτική Αρχή, Τοπικό Συμβούλιο, συλλόγους) και με Συνεταιρισμούς άλλων περιοχών.
Αποτελεί προτεραιότητα της νέας διοίκησης η ανάδειξη ξανά, του Αγροτικού Συνεταιρισμού σε σημαντικό παράγοντα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της πόλης μας, θέση που κατείχε από την ίδρυσή του και για πάρα πολλά χρόνια.

Μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία μας στην Κεντρική πλατεία της Κερατέας καθημερινά τις ώρες 9πμ 1μμ (κατόπιν ραντεβού λόγω πανδημίας), στo τηλέφωνο 2299068640 ή στο mail agrokerateas@gmail.com

Εκ μέρους του ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αθανασίου

Αρέσει σε %d bloggers: