Ολοκληρώθηκαν οι Ευρωπαϊκοί Προκριματικοί Futsal Κωφών στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου

Ολοκληρώθηκαν οι Ευρωπαϊκοί Προκριματικοί Αγώνες Ποδοσφαίρου Σάλας Κωφών Group F, με τις συμμετέχουσες χώρες να έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό.

Στα αποτελέσματα της τελευταίας μέρας στον αγώνα της Εθνικής Δανίας έναντι στην Λευκορωσία το σκορ ήρθε σε 1-2, ενώ στον δεύτερο αγώνα της ημέρας η εθνική της Ρωσίας επικράτησε της εθνικής Ελλάδος με σκορ 6 – 2.

Οι χώρες που προκρίνονται είναι η Ρωσία και η Λευκορωσία, και θα διεκδικήσουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σάλας Κωφών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών μετά του Προέδρου της Ιωσήφ Σταυρακάκη, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν στη επίτευξη αυτού του εγχειρήματος και να ευχηθεί στις προκρινόμενες ομάδες καλή επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σάλας Κωφών που θα ακολουθήσει στην Ιταλία το 2022.

Ο πρόεδρος της Ο.Ε. των προκριματικών Λευτέρης Μηνάς ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και παράγοντες ενώ τους ευχήθηκε καλή και ασφαλή επιστροφή.

Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Λαυρεωτικής και συγκεκριμένα στον Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά, στην πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» Ευαγγελία Βελετάκου, στον προϊστάμενο αθλητισμού Ν.Π.Δ.Δ. Θορικός Κωνσταντίνο Πανταζή καθώς και σε όλο το προσωπικό για την εξαιρετική στήριξη και βοήθειά τους.

  • Οι προκριματικοί τελέστηκαν κάτω από την αιγίδα της ΓΓΑ.

 

Αρέσει σε %d bloggers: