Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόσκληση στην εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Κερατέας

Διανύουμε ήδη το δεύτερο έτος της πανδημίας, η οποία δυστυχώς αφήνει το στίγμα της σε πολλές  εκφάνσεις της ζωής μας γεγονός  που έχει επηρεάσει δραματικά και τα διαθέσιμα αποθέματα αίματος.

Σε αυτές τις δύσκολες για όλους μας  συνθήκες  η  Τράπεζα Αίματος Κερατέας καλείται να πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία  την Κυριακή  12 Δεκεμβρίου 2021 στο Κέντρο Υγείας Αποθεραπείας –Αποκατάστασης Κερατέας Κων.Πρίφτης  από τις 9:00 το πρωί έως και τις 13:30.

Τηρώντας  με  ευλάβεια το πρωτόκολλο ασφαλείας για την προστασία από τον COVID-19, σε συνεργασία με την έμπειρη ιατρική ομάδα του  Νοσοκομείου «Γεννηματάς», σας καλούμε να  αφιερώσετε λίγο χρόνο και να δωρίσετε μια …ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ  σε όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας  που την έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες  που  μας εμπιστεύτηκαν και συνέχισαν να προσφέρουν αίμα και ζωή, στο καιρό της πανδημίας, βάζοντας το κοινό καλό και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο πάνω από τον φόβο για τον ιό.

Απευθύνουμε έκκληση και σε νέους αιμοδότες να ξεπεράσουν τις όποιες τυχόν αναστολές έχουν και να ενταχθούν στην μεγάλη ομάδα των εθελοντών αιμοδοτών της πόλης μας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί  και αυτή την Κυριακή κατόπιν  ραντεβού στο τηλέφωνο 694.585.9504.

Οι εθελοντές θα πρέπει να προσέλθουν έχοντας μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ ή το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας και απαραιτήτως τη μάσκα τους.

Με εκτίμηση το ΔΣ του Συλλόγου