Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Εργατοϋπαλληλικό ΚέντροΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥγεία-Κέντρα Υγείας

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής: Απλήρωτες εφημερίες για τους υγειονομικούς και των Κέντρων Υγείας Ανατολικής Αττικής

Το ΕΚ στηρίζει τον αγώνα των υγειονομικών της  1ης ΥΠε που δεν τους έχουν χορηγηθεί τα δεδουλευμένα εφημεριών πολλών μηνών.

Εδώ και περισσότερους από έξι μήνες οι υγειονομικοί που ασκούν τα καθήκοντά τους στη 1η ΥΠε., μεταξύ αυτών και οι γιατροί των Κέντρων Υγείας της Ανατολικής Αττικής, εργάζονται χωρίς να έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα από τις εφημερίες τους.

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής, θεωρεί απαράδεκτη την συγκεκριμένη κατάσταση, απέναντι σε γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μέσα στην πανδημία υπερβάλλοντας πολλές φορές τους εαυτούς τους, χωρίς την παραμικρή βοήθεια από την κυβέρνηση που συνεχίζει την εγκληματική πολιτική της και δεν ενισχύει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Καλούμε όλες τις αρμόδιες αρχές,  την κυβέρνηση και το υπουργείο, να προχωρήσουν άμεσα στην επίλυση του προβλήματος  που έχει φτάσει στο απροχώρητο, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στους γιατρούς και στην απρόσκοπτη λειτουργία της εργασίας τους και στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει από την Τρίτη  14 Δεκεμβρίου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Αρέσει σε %d bloggers: