Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Κερατέας

Ευχαριστούμε πολύ που για άλλη μια φορά ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας στη σημερινή αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Κερατέας Κωνσταντίνος Πρίφτης.

Τηρώντας όλα τα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας, με ραντεβού που τηρήθηκαν , καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 86 φιάλες αίματος σε μια πολύ δύσκολη περίοδο με μεγάλη έλλειψη αίματος σε όλα τα νοσοκομεία!!!

Σας ευχαριστούμε όλους, παλαιούς και νέους αιμοδότες, που παρευρεθήκατε και σας ευχόμαστε υγεία, αγάπη και να μπορείτε να προσφέρετε σε όσους έχουν ανάγκη!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» που κάθε φορά βοηθούν για μια ευχάριστη και ασφαλή αιμοδοσία.

Ακόμα, ευχαριστούμε την ΑΕΜΥ για την παραχώρηση του Κ.Υ.Α.Α ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ .

Τέλος , ευχαριστούμε τους ευγενείς χορηγούς μας : Φούρνος Ρουμπάνη ,την «Γωνιά του Τύπου» του Ηλίας Ρουμπάνης , την Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστική Αφοί Κατσίκη για τα αλμυρά, γλυκά, χυμούς και αναψυκτικά που προσέφεραν για όλους τους αιμοδότες μας. Ακόμα ευχαριστούμε το Ζαχαροπλαστείο Έδεσμα για την παρασκευή των χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων που κέρασε ο Σύλλογός μας στους αιμοδότες!

Σας ευχαριστούμε όλους με πολλές ευχές για καλές χριστουγεννιάτικες γιορτές με υγεία και πολλές στιγμές χαράς!!!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Αρέσει σε %d bloggers: