Έναρξη 2ου κύκλου στο εργαστήριο εμψύχωσης παιδιών με τη μέθοδο της «Συνθετικής Παιγνιοδράσης» στη Χρυσή Τομή

Μετά τον επιτυχημένο 1ο κύκλο, η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ συνεχίζει το εργαστήρι εμψύχωσης παιδιών με τη μέθοδο της «συνθετικής παιγνιόδρασης», που απευθύνεται σε παιδιά 6- 8 ετών και συνδυάζει το παιχνίδι με τις τέχνες. Το πρώτο μάθημα του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, ώρα 11:00 και τα μαθήματα θα συνεχίζονται κάθε Σάββατο για διάρκεια 2 μηνών.

Μέσα από ποικίλες βιωματικές μεθόδους- τεχνικές και παιχνίδια τα παιδιά  συνεργάζονται – εκφράζονται σωματικά , ψυχικά και συναισθηματικά. Μέσα από την συνθετική παιγνιόδραση, ανακαλύπτουν πλευρές του  εαυτού τους. Πειραματίζονται, εμπλουτίζουν τις εμπειρίες τους, αναπτύσσουν την προσωπική τους αντίληψη, την πειθαρχία, την φαντασία, την αυτοεκτίμηση… Και όλα αυτά με το παιχνίδι!

Υπεύθυνη εργαστηρίου: Μαρία Αγγελή, βρεφονηπιοκόμος – εμψυχώτρια.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο email: xrisi_tomi@hotmail.gr, στα τηλ.: 6932221477 – 6984912459 – 6984614675 και στο τηλ.: 22990 69850.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται με περιορισμένο αριθμό ατόμων και με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την αποφυγή της διασποράς της COVID-19.
Στο χώρο της ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ θα υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο στο χώρο και καθ΄ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Αρέσει σε %d bloggers: