Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Δήμος Λαυρεωτικής παρών στη μάχη με την κακοκαιρία

Ο Δήμος Λαυρεωτικής μέσα από αδιάκοπες προσπάθειες αντιμετώπισε τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή μας, κυρίως την πόλη της Κερατέας και τους όμορους οικισμούς της.

Ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές του Δημάρχου υλοποιήθηκαν επιχειρήσεις ενάντια στην επέλαση του χιονιά. Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης του φαινομένου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για την Πολιτική Προστασία Στουραΐτης Ηλίας, με τη συνεργασία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Μακροδημήτρη Αθανάσιου μαζί με συνεργεία του Δήμου, της ΔΕΥΑΤΗΛ, της ΔΑΝΕΤΑΛ, με ανάθεση υπηρεσιών σε ιδιώτες χωματουργούς και με εθελοντές, επιχειρούσαν διαρκώς με τα εκχιονιστικά μηχανήματα, ώστε το οδικό δίκτυο να παραμείνει ανοιχτό.

Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες, το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία, η Τροχαία Κερατέας μαζί με όλους τους Αντιδημάρχους και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, κατέβαλλαν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να εξασφαλίσουν την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η πυκνή χιονόπτωση.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς ανέφερε σχετικά:
«Καταφέραμε μέσα από τις συντονισμένες προσπάθειες μας και τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά τα προβλήματα που δημιούργησε η χιονοκαταιγίδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στη μάχη κατά του κύματος κακοκαιρίας, με στόχο ο απολογισμός ζημιών να παραμείνει στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα. Δεν εφησυχάζουμε και αγωνιζόμαστε μαζί με τους συμπολίτες μας.»

%d