Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λαύριο: Ανακοίνωσε τον Ντάνι Πίπεν

Παίκτης του Λαυρίου είναι πλέον ο Ντάνι Πίπεν (25 χρονών, 2.06 μέτρα) όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, που πρόσθεσε βάθος στην γραμμή των ψηλών του.

Ο Ντάνι Πίπεν (25 χρονών, 2.06 μέτρα) είναι πλέον παίκτης του Λαυρίου όπως ενημέρωσε ο σύλλογος με ένα post του στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Ο Πίπεν είναι απόφοιτος του Κεντ Στέιτ. Την τελευταία σεζόν του στο Κολέγιο (2021/22) είχε 19.3 πόντους, 8.7 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής. Την φετινή σεζόν εντάχθηκε στο ρόστερ των Γκρίνσμπορο Σουόρμ στην G-League, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Ο Πίπεν είναι ο δεύτερος παίκτης που ανακοινώνει τις τελευταίες ώρες το Λαύριο, αφού χθες (28/1) ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρασάντ Βον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου (12/11/1997) Αμερικανού Power forward (2.06m) Danny Pippen, απόφοιτος του Kent State University”

%d