Λαυρεωτική – Πρωτέας Π.Φώκαιας 2-0

Ο Πρωτέας μπήκε «ζεστός» στο παιχνίδι και στο 15΄έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Κερμέζο, αλλά ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έχασε το κοντρόλ σε τετ α τετ με τον Σκούρτη που έκανε έξοδο.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι. Στο 23΄πέτυχαν γκολ με τον Μαχμουτλάρι και μέχρι το τέλος είχαν τον έλεγχο ακόμα και μετά το 43΄όταν έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή (απευθείας κόκκινη) του σκόρερ.

Στο 67΄η Λαυρεωτική έκανε το 2-0 με τον Νικολακάκη που είχε περάσει αλλαγή στο 61΄. Το γκολ προήλθε από εξαιρετική προσπάθεια του Σκόρδη. Ο πλάγιος των γηπεδούχων διεκδίκησε με πείσμα την μπάλα από αμυντικό του Πρωτέα,  σέντραρε από την baseline στο κεφάλι του Νικολακάκη και αυτός με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 75΄και 76΄οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε ένα τρίτο γκολ και στο  80΄ο Καλαθάς  αποχώρησε τραυματισμένος, αλλά παραδόξως δεν αντικαταστάθηκε και ο Πρωτέας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10.

Διαιτητές: Φωστέρης, Κουτζιακουτζίδης, Παντελίδου

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Σκούρτης, Σπυρόπουλος, Χαμόλι Α., Mucaj, Mahmuttlari, Λιούμης, Φλέσσας, Δερμανούτσος(61΄Νικολακάκης), Σκόρδης, Παπαγεωργίου, Χαμόλι Ν.(46΄Στουραίτης)

ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Τζιβίλογλου, Yeshilaj(46΄Μαρκολέφας), Τσομπανάκης, Θάνος, Μεγαγιάννης(65΄Παπαγεωργίου), Μακροδημήτρης, Διακορώνας, Μαραγκός(60΄Σιάννης), Καλαθάς, Κερμέζο, Χάσκα(46΄Kirev)

Σχόλιο: Κύριοι της δημοτικής αρχής συντηρείστε τις εξέδρες του γηπέδου γιατί άμα κτυπήσει κανένας θεατής σοβαρά, θα τρέχετε και δε θα φτάνετε!

https://sportcity.gr

Αρέσει σε %d bloggers: