Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
"Δίανθος"ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περιηγητικός Ορεινός Περίπατος στην περιοχή Στεφάνι Λαυρεωτικής με τον Δίανθο

Και ναι είναι αλήθεια! Επιστρέφουμε ξανά στους αγαπημένους μας περιηγητικούς περιπάτους που τόσο μας έλειψαν τον προηγούμενο καιρό λόγω των γνωστών περιορισμών.

Έτσι λοιπόν αυτήν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 ο Δίανθος οργανώνει Περιηγητικό Ορεινό Περίπατο στην περιοχή Στεφάνι Λαυρεωτικής, σε μία διαδρομή με εξαιρετικό φυσιολατρικό, ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον σε μία χρονική στιγμή όπου η φύση ζωντανεύει δειλά-δειλά από τον χειμωνιάτικο λήθαργο και περιμένει μαζί με τη σημαντικότατη ιστορία του τόπου μας να μας υποδεχτούν στην αγκαλιά τους.

Η αναχώρησή μας θα γίνει στις 9.30 το πρωί από τον χώρο στάθμευσης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου, έναντι του Φοινικοδάσους, μετά από καταγραφή των παρόντων ενδιαφερομένων. Θα πρέπει να φοράτε ρούχα κατάλληλα με τον καιρό, παπούτσια περιπάτου, να έχετε ραβδί πεζοπορίας, νερό, φορτισμένο κινητό και να οπλιστείτε με καλή διάθεση.
Η περιήγηση θα διαρκέσει περίπου 3,5 ώρες, δεν παρουσιάζει δυσκολίες, ενώ θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω sms στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6973717516 έως το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου αναφέροντας τον αριθμό και τα ονόματα των συμμετεχόντων.